Κάνει έκκληση η Υβόννη Μπόσνιακ: «Σώστε μια ζωή...»

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Η Υβόννη με τον Αντώνη Ρέμο στο γήπεδο στις αρχές του Μάρτη

Η Υβόννη Μπόσνιακ, θέλησε σήμερα να στείλει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τη σημασία της αιμοδοσίας στις δύσκολες μέρες που διανύουμε με μία ανάρτησή της στο Instagram.

Υβόννη Μπόσνιακ: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ψωμάκια - Δείτε τη συνταγή

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, έδωσε αίμα, ανέβασε στο εν λόγω μέσο φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο την ώρα της αιμοδοσίας και έγραψε στη λεζάντα:

«Ωραίο το παιχνίδι πρόκλησης να ανεβάσουμε φωτογραφίες που είμαστε παιδιά! Όντως έχουμε φέρει όμορφες μνήμες στο μυαλό μας βλέποντας ξανά τους φίλους μας σε μικρή ηλικία! Σας έχω λοιπόν και εγώ μια πρόκληση και παρακαλώ προωθήστε το στους φίλους σας! Βγείτε μια ωραία βόλτα από το σπίτι και πηγαίνετε στο πιο κοντινό νοσοκομείο, αφιερώστε 10' από τον χρόνο σας και σώστε μια ζωή δίνοντας λίγο από το αίμα σας! Αυτή είναι μια πραγματική πρόκληση που σώζει ζωές! #savelifechallenge ( το προσωπικό της αιμοδοσίας έχει διασφαλίσει την προστασία μας από οποιοδήποτε μικρόβιο και ιό!!)».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ωραίο το παιχνίδι πρόκλησης να ανεβάσουμε φωτογραφίες που είμαστε παιδιά! Όντως έχουμε φέρει όμορφες μνήμες στο μυαλό μας βλέποντας ξανά τους φίλους μας σε μικρή ηλικία! Σας έχω λοιπόν και εγώ μια πρόκληση και παρακαλώ προωθήστε το στους φίλους σας! Βγείτε μια ωραία βόλτα από το σπίτι και πηγαίνετε στο πιο κοντινό νοσοκομείο, αφιερώστε 10' από τον χρόνο σας και σώστε μια ζωή δίνοντας λίγο από το αίμα σας! Αυτή είναι μια πραγματική πρόκληση που σώζει ζωές! #savelifechallenge ( το προσωπικό της αιμοδοσίας έχει διασφαλίσει την προστασία μας από οποιοδήποτε μικρόβιο και ιό!!) @lappasgiorgos_gr #challengeaccepted #betherealinfluence #bloodfluencer

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top