Ο απογοητευτικός Φερέιρα, τα... γνωστά φαντάσματα και ο κίνδυνος για τη νέα σεζόν

Γιώργος Καραγιάννης05 Ιουλίου 2020

 Το δέντρο είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε γκολ από έναν ακόμα πιτσιρικά του. Το δέντρο είναι πως αν ο Κουμπαράκης απέβαλε ως όφειλε τον Κουτρουμπή στο πρώτο ημίχρονο, μπορεί και να νικούσε. Το δάσος είναι πως απέναντι σε έναν αντίπαλο με σαφώς μικρότερο κίνητρο, χαμηλότερης ποιότητας παίκτες και παρότι προηγήθηκε μόλις στο 5', ήταν θλιβερός αγωνιστικά.  

Οι 11 παίκτες του Φερέιρα δεν βλέπονται. Και κατά μόνας θα κρίνονται γιατί ΟΜΑΔΑ το τελευταίο καιρό δεν είναι. Με κάκιστη ψυχολογία, με παντελής έλλειψη πλάνου, συνυπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο και απλώς περιμένουν και περιμένουμε το χειρότερο...  

Για τον Φερέιρα τα γράψαμε και πριν λίγες μέρες. Για επανάληψη, πατήστε το link. Δεν είναι όμως ο μόνος υπεύθυνος γιατί πίσω από την δική του ανυπαρξία, κρύβονται και τα χάλια των παικτών του.  

Και ενώ μοιάζει... άδικο να χτυπάς παίκτες που έκαναν το νταμπλ πριν λίγους μήνες, δεν μπορείς να το αποφύγεις. Ο... Κρέσπο ανέβασε την αξία του χωρίς να παίζει βλέποντας τους κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Το ίδιο και ο Ρέι που πολλοί ελπίζουν πως στην επιστροφή του θα δώσει λύσεις. Ο Ελ Καντουρί είτε παίζει είτε όχι πείθει και τον τελευταίο οπαδό του ΠΑΟΚ πως απλά δεν μπορεί. Με τον ΟΦΗ έμοιαζε αόρατος απέναντι στα χαφ του ΟΦΗ που όλα μαζί δεν παίρνουν το μισό συμβόλαιό του.  

Οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ αποδεικνύεται πως είναι πολύ χρήσιμα γρανάζια για μια μηχανή που λειτουργεί σωστά όπως η περσινή ομάδα του Λουτσέσκου. Σε μια κακή ομάδα οι πλάτες τους και η προσωπικότητά τους δεν αντέχει για να την κουβαλήσουν στα δύσκολα. Δεν υπάρχει σύγκριση με τον Πρίγιοβιτς.  

Και δεν είναι μόνον αυτοί. Γι' αυτό και η απώλεια των δύο βαθμών και η πολύ πιθανή απώλεια της δεύτερης θέσης είναι και το μικρότερο κακό. Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε με τίποτα να κυνηγήσει την υπέρβαση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός ο ΠΑΟΚ χωρίς ψύχραιμες αποφάσεις και απόλυτη ευστοχία στις μεταγραφικές του αναζητήσεις, δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα και για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα...

Ο Ρέμπε θα κληθεί άμεσα να δείξει και τη δική του αξία...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.