Η Pamela Anderson παντρεύτηκε για πέμπτη φορά- Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της

Η διάσημη ηθοποιός, Pamela Anderson παντρεύτηκε για πέμπτη φορά και φαίνεται πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον John Peters ενώ οι δυο τους γνωρίζονται από τη δεκαετία του 1980. 

Η ιδιωτική γαμήλια τελετή έγινε στο Malibu ενώ σύμφωνα με δήλωση του 74χρονου Peters, «Όμορφα κορίτσια υπάρχουν παντού. Είχα την επιλογή, όμως εδώ και 35 χρόνια, δεν ήθελα καμία άλλη εκτός από την Pamela». Ο ίδιος γνωρίστηκε για πρώτη φορά με την Pamela Anderson στη βίλα του Playboy του Hugh Hefner κατά τη δεκαετία του 1980, προσπαθώντας να αποθαρρύνει τη 19χρονη τότε ηθοποιό να ποζάρει για το διάσημο περιοδικό, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια «σοβαρή καριέρα». Εκείνη όμως αρνήθηκε, και στη συνέχεια έκανε σχέση μαζί του. 

Μετά τον γάμο, η Pamela Anderson δήλωσε: «Ο John είναι το αυθεντικό "κακό παιδί" του Χόλιγουντ -κανείς δεν συγκρίνεται μαζί του. Τον αγαπώ βαθιά σαν οικογένεια. Η ζωή του συνήθιζε να με τρομάζει, ήταν τόσο υπερβολική για ένα κορίτσι σαν εμένα. Τώρα έχω δει περισσότερα και συνειδητοποιώ πως ήταν εκεί όλον τον καιρό.

Ποτέ δεν με απογοήτευσε- πλέον είμαι έτοιμη, όπως κι αυτός. Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον ειλικρινά. Είμαι τυχερή γυναίκα. Απόδειξη πως ο Θεός έχει κάποια συγκεκριμένα σχέδια». 

Δείτε ακόμη: BEST DRESSED SAG AWARDS 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.