Λιβάια: “Πάντα έχει κίνητρο με την ΑΕΚ ο Άρης” (vid)

Ο Μάρκο Λιβάια μιλάει αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για τα παιχνίδια που προηγήθηκαν, τους στόχους της ομάδας του, τη δεύτερη θέση και τον Άρη.

Ο Μάρκο Λιβάια μιλάει αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για τα παιχνίδια που προηγήθηκαν με Άρη, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, τους στόχους της ομάδας του και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports ο Κροάτης επιθετικός μπορείτε να παρακολουθήσετε τι είπε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων: 

«Ήμασταν πιο ολοκληρωτικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Χαρούμενος που βοήθησα, είμαστε στη δεύτερη θέση και εκεί θέλουμε να μείνουμε». 

Η ΑΕΚ είχε αρκετό καιρό να κερδίσει ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο με τον Λιβάια να αναφέρει ότι ήταν σημαντική η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του ενώ σχετικά με την πρόκριση επί του Άρη τόνισε: «Δεν υπήρξε στιγμή που να μην πιστεύαμε ότι δεν θα προκριθούμε. Στα τελευταία δύο χρόνια αυτό ήταν κάτι δύσκολο, ενώ τώρα έχουμε αυτοπεποίθηση». 

Όσο για τον Κυριακάτικο αγώνα που θα βρει την ΑΕΚ αντιμέτωπη για έκτη φορά φέτος με τον Άρη ο Λιβάια υποστήριξε πως: «Ο Άρης έχει πάντα κίνητρο όταν παίζει στην έδρα του με την ΑΕΚ, αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη για να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Θυμηθείτε όσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα αποκλειστικά στα κανάλια Novasports το απόγευμα της Παρασκευής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.