Νίκη άνευ αγώνα για Παναθηναϊκό - Υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ)

Νίκη άνευ αγώνα για Παναθηναϊκό - Υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε ποτέ στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη με 20-0 και τον Ολυμπιακό να υποβιβάζεται στην Α2 Κατηγορία.

Η απόφαση της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» να πάνε μέχρι… τέλους την κατάσταση, έγινε πραγματικότητα με το «αιώνιο» ντέρμπι που είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα στις 19:00 για την προημιτελική φάση της Betshop Basket League να μην ξεκινάει ποτέ λόγω της απουσίας των φιλοξενούμενων και τους διαιτητές να κλείνουν το φύλλο αγώνα, με νικητή τον Παναθηναϊκό με σκορ 20-0.

Με βάση τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ, ο Ολυμπιακός αποβάλλεται από τη συνέχεια της σειράς και υποβιβάζεται στην δεύτερη εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Πλέον, η ομάδα του Πειραιά, αναμένει να δει τι θα γίνει με τις προσφυγές που εκκρεμούν στο ΑΣΕΑΔ, οι οποίες αποτελούν την τελευταία… σανίδα σωτηρίας, ωστόσο τα δεδομένα δεν αλλάζουν και με βάση όλα όσα έχουν συμβεί, η νέα σεζόν θα βρει τον Ολυμπιακό στην Α2 και με το… -6 στις πλάτες τους.

Δείτε εδώ το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X