Black Friday: Στις χαμηλότερες τιμές ever τα κλειδιά για Windows 10 και Office 2016/2019

Η Black Friday πλησιάζει και το κατάστημα Goodoffer24 δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει στον πανηγύρι των εκπτώσεων. Συγκεκριμένα, από τις 12 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2019 προσφέρει 30% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της, ενώ ειδικά για τις εκδόσεις του Microsoft Office 2019 διαθέτει και κουπόνια για επιπλέον έκπτωση 35%.

Η συγκυρία του εορτασμού της Black Friday αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσεις λογισμικό της Microsoft σε πολύ χαμηλές τιμές. Δηλώνοντας το κουπόνι JGBF30 στο ταμείο μπορείς να βρείς τα παρακάτω προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές:

Εκτός από τα παραπάνω, στην περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε κάποια έκδοση του Microsoft Office 2019 ή συνδυαστικό πακέτο με Windows 10 Pro/Home, χρησιμοποιώντας το κουπόνι JGBF35 θα βρείτε τα παρακάτω σε εξίσου πολύ χαμηλές τιμές.

goodoffer24-black-friday-2019.jpg

Γιατί να επιλέξεις το GoodOffer24

Το Goodoffer24 είναι ένα αξιόπιστο online κατάστημα που ειδικεύεται στις πωλήσεις αδειών χρήσης για δημοφιλές λογισμικό της Microsoft, όπως Windows 10 Pro/Home, Windows 10 Enterprise, Office 2016/2019 κ.ά.

Η διαδικασία εξυπηρέτησης είναι ταχύτατη. Πολύ σύντομα μετά την ολοκλήρωση της αγοράς θα λάβετε στη διεύθυνση email που δηλώσατε το κλειδί σας (τσεκάρετε και στο Spam folder διότι καμιά φορά καταλήγουν εκεί). Επιπλέον, το Goodoffer24 εγγυάται πως όλες οι άδειες χρήσης είναι νόμιμες και προσφέρει εγγύηση 1 χρόνου.

Πίσω από το κατάστημα βρίσκεται μια ομάδα ανθρώπων με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο τομέα πωλήσεων για λογισμικό, video games και console cards. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε ζήτημα ή απλά χρειάζεστε βοήθεια, καλό θα είναι να γνωρίζετε πως το Goodoffer24 διαθέτει τμήμα online εξυπηρέτησης πελατών 24/7 και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στη διεύθυνση info [at] goodoffer24.com

Διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής

Εκτός από τον κλασικό τρόπο πληρωμής με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, στο Goodoffer24 υποστηρίζονται και οι πληρωμές μέσω PayPal (η προτεινόμενη μέθοδος για παν ενδεχόμενο).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να τονίσουμε ότι θα πρέπει πρώτα να έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει το λογισμικό που σας ενδιαφέρει από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και έπειτα να το ενεργοποιήσετε με το κλειδί που λάβατε από το Goodoffer24.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτωτικές ενέργειες του καταστήματος στο πλαίσιο της Black Friday δείτε εδώ.

Loading