Κορονοϊός: Η εικόνα του παιδιού που παίζει μπάλα στο έρημο Μιλάνο και έγινε viral

Κορονοϊός: Η εικόνα του παιδιού που παίζει μπάλα στο έρημο Μιλάνο και έγινε viral
Παιδί με φανέλα της Ρόμα παίζει μπάλα σε έρημο δρόμο του Μιλάνου Corriere della Sera

Ο κορονοϊός έχει παγώσει κάθε αθλητική δράση όμως δεν μπόρεσε να σταματήσει ένα παιδί να βγει και να παίξει μπάλα σε έρημο δρόμο του Μιλάνου, φορώντας φανέλα της Ρόμα. Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία.

Μπορεί η παγκόσμια αθλητική κοινότητα να είναι ακινητοποιημένη ελέω κορονοϊού που αναστέλλει κάθε δραστηριότητα, όμως την ίδια ώρα η φονική πανδημία δεν μπορεί να εμποδίσει ένα μικρό παιδί να κάνει αυτό που αγαπάει, να κλωτσάει μία ασπρόμαυρη μπάλα ποδόσφαιρου.

Ακόμα και αν ζει στην Ιταλία, τη χώρα που έχει πληρώσει πιο ακριβά από όλες τις άλλες το τίμημα από την ταχύτατη εξάπλωση της αρρώστιας. Αυτό μπορεί να το προσυπογράψει μία φωτογραφία που δημοσίευσε η ιταλική πολιτική εφημερίδα “Corriere della Sera” και η οποία έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Η εικόνα άλλωστε είναι πανίσχυρη και στέλνει δεκάδες μηνύματα, με ένα παιδί που φοράει φανέλα της Ρόμα με το όνομα του Νικολό Τζανιόλο και το Νο 22 στην πλάτη να παίζει ποδόσφαιρο σε δρόμο του Μιλάνου που δεν υπάρχει ψυχή ελέω κορονοϊού.

Υπάρχει όμως μία παιδική ψυχή που δεν υποτάσσεται και δεν επιτρέπει σε κανέναν να βάλει φρένο στα όνειρά της, με τον μέσο των τζαλορόσι να εντυπωσιάζεται από την εικόνα και να κάνει το εξής σχόλιο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram:

“Αυτή η φωτογραφία με συγκίνησε πολύ. Δεν ξέρω ποιος είσαι, τι υπερηφάνεια όμως να σε βλέπω με τη φανέλα μου! Ξέρω πως τώρα είναι δύσκολο και παράξενο να παίζουμε ποδόσφαιρο μόνοι σε μία άδεια πόλη, όμως αντιστεκόμαστε λίγο και όταν όλα θα έχουν τελειώσει, ξέρω ότι θα μου στείλεις μία φωτογραφία όπου θα παίζεις με άλλα παιδιά (Γιατί όχι και πανηγυρίζοντας ένα γκολ).

Ευχαριστώ την Corriere della Sera για αυτό το υπέροχο στιγμιότυπο. Σε περιμένω στην Τριγκόρια (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Ρόμα)”.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα