Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Απίστευτο! Ουρές στο Καραϊσκάκης για… εκτός έδρας αγώνα! [pics]

Ολυμπιακός: Απίστευτο! Ουρές στο Καραϊσκάκης για… εκτός έδρας αγώνα! [pics]
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο Λονδίνο για την 4η αγωνιστική του Champions League και οι οπαδοί του ετοιμάζουν “βροντερό παρών” όπως αποδείχθηκε και από τις ουρές που δημιουργήθηκαν στα εκδοτήρια του γηπέδου “Καραϊσκάκης”.

Παροξυσμός στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Τότεναμ στο Champions League, καθώς στο Λονδίνο αναμένεται να βρεθούν χιλιάδες φίλοι των Πειραιωτών, παρά το γεγονός ότι η ομάδα τους έχει μόνο ένα βαθμό στον όμιλό της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα εκδοτήρια του γηπέδου “Καραϊσκάκης” δημιουργήθηκαν ουρές για ένα “μαγικό χαρτάκι”, με την ΠΑΕ να ενημερώνει νωρίτερα ότι εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE απέναντι στην TOTTENHAM, που θα διεξαχθεί στο «Tottenham Hotspur Stadium» την Τρίτη 26/11/2019 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στο Λονδίνο, ως εξής :

Τη Δευτέρα 18/11 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών: VIP, 33, 14, 15, 12, 16, 11, 17, 1, 2, 8, 9, 19, 20, 21, 22 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το Γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 50€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Οι ουρές στο Καραϊσκάκης

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις