TV & Media

Μπριγκίτε Νίλσεν: Έκανα one night stand με τον Σον Πεν για να εκδικηθώ τη Μαντόνα

Το χαστούκι που έριξε στη «βασίλισσα της ποπ» μέσα σε κλαμπ και η άρον άρον αποχώρησή της συνοδεία σωματοφυλάκων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπριγκίτε Νίλσεν
Μπριγκίτε Νίλσεν/ © EPA/HERBERT NEUBAUER

Η Μπριγκίτε Νίλσεν αποκαλύπτει: Κεράτωσα τον Σταλόνε με τον Σον Πεν για να εκδικηθώ τη Μαντόνα.

Διάθεση για αποκαλύψεις είχε η Μπριγκίτε Νίλσεν. Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ, αποκάλυψε ότι είχε κάνει one night stand με τον Σον Πεν για να εκδικηθεί τη Μαντόνα. Είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο γυναικών σε κλαμπ, ο οποίος κατέληξε με τη «σεξοβόμβα των 80’s» να χαστουκίζει τη «βασίλισσα της ποπ».

«Το 1987 βρισκόμουν σε κλαμπ και η Μαντόνα ήταν διαρκώς στα πόδια μου. Ήταν πολύ αγενής και κατέληξα να της ρίξω ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Το έδωσα με ανοιχτή την παλάμη. Ήταν πολύ δυνατό, αφού είναι μικρόσωμη και εγώ γίγαντας (σ.σ. 1,85 ύψος)» ανέφερε η 55χρονη, μητέρα 5 παιδιών. Και συνέχισε, λέγοντας: «Θυμάμαι που με πήραν… σηκωτή 6 μεγαλόσωμοι άνδρες. Πιστεύω πως ήταν αρκετά δίκαιο αν σκεφτεί κάποιος ότι δεν ήταν και πολύ σωστό αυτό που έκανα. Με πέταξαν έξω από το κλαμπ».

Το κέρατο στον Σταλόνε

Στη συνέχεια η πρώην σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε για την νύχτα πάθους που πέρασε λίγους μήνες αργότερα με τον τότε σύζυγο της Μαντόνα, Σον Πεν (σ.σ. το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1989).

«Το καλύτερο μέρος της ιστορίας ήταν δύο μήνες αργότερα στη Γαλλία. Πήρα το αίμα μου πίσω που ήταν τόσο αγενής μαζί μου. Έκανα one night stand με τον τότε σύζυγό της, τον ηθοποιό Σον Πεν» εξήγησε.

Εκείνη τη χρονιά η Μπριγκίτε Νίλσεν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε (σ.σ. Ανέβηκαν τα σκαλιά της Εκκλησίας το 1985 και το 1987 πήραν διαζύγιο).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ