Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Η ενδεχόμενη αποχώρηση του και το “ψάξιμο” της ΑΕΚ για στόπερ

Όγκνιεν Βράνιες: Η ενδεχόμενη αποχώρηση του και το “ψάξιμο” της ΑΕΚ για στόπερ
Όγκνιεν Βράνιες: Ο Βόσνιος αμυντικός δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ μετά το καλοκαίρι, με την Ένωση να φέρεται να αναζητά λύσεις για τα μετόπισθεν της.

Όγκνιεν Βράνιες: Ο Βόσνιος αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου, με την τιμωρία του να λήγει νωρίτερα από τον ένα μήνα που προβλεπόταν αρχικά. Όλο αυτό τον καιρό ο Βράνιες έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα, σε διαφορετικές ώρες από εκείνες που έκανε προπόνηση η υπόλοιπη ομάδα. Το παραπάνω ήταν απόφαση της διοίκησης μετά από τα μαζεμένα παραπτώματα του Βόσνιου αμυντικού, τα οποία προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων του Δικεφάλου και δη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως είναι λογικό τα «τερτίπια» του Βράνιες τον έχουν φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση όσον αφορά το μέλλον του στην ΑΕΚ. Άλλωστε, αυτή φέρεται να είναι η τελευταία ευκαιρία που έχει ο ίδιος, ο οποίος έδειξε μεταμέλεια στις συνομιλίες που είχε τόσο με τον Ίλια Ίβιτς όσο και τον Νίκο Κωστένογλου. Στις τάξεις της Ένωσης γνωρίζουν τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του και του ξεκαθάρισαν πως εφόσον συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, τότε θα δει άμεσα την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», ο Βόσνιος αμυντικός δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι, επιστρέφοντας στην Άντερλεχτ, από την οποία και έχει δοθεί δανεικός στην «Ένωση». Παράλληλα, οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων», σε συνδυασμό και με τα δεδομένα που υπάρχουν για τον Ντμίτο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμών, τους έχει οδηγήσει στην αναζήτηση λύσεων για τα μετόπισθεν από τώρα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Γερμανικές ματιές για τον Έλληνα άσο της ΑΕΚ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που φέτος παρουσιάζεται εξαιρετικά βελτιωμένος. Ο Έλληνας άσος ξεχωρίσει και εδώ και αρκετές εβδομάδες απασχολεί αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο Γαλανόπουλος αρέσει και έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού, ενώ η αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο «κλικ» το κάνει στη Γερμανία.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γαλανόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο γερμανικού συλλόγου, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας. Σύμφωνα με όσα γράφονται οι Γερμανοί σκοπεύουν να κάνουν ταξίδι στην Ελλάδα για τον Έλληνα μέσο της Ένωσης, ο οποίος πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις, ειδικά από την ημέρα που ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου.

Οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου θέλουν να τον τσεκάρουν από κοντά, πιθανότατα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν εύκολα και ιδιαίτερα για ένα ποσό χαμηλότερο από τα 2,5-3 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments