Καταγγελία για κατσαρίδα σε ψωμάκι μαθητή στα Άνω Λιόσια - Τι αναφέρουν γονείς και δήμος

Καταγγελία για κατσαρίδα σε ψωμάκι μαθητή στα Άνω Λιόσια - Τι αναφέρουν γονείς και δήμος Facebook Twitter
0

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από καταγγελία για κατσαρίδα σε γεύμα μαθητή σε σχολικό γεύμα σε δημοτικό σχολείο στα Άνω Λιόσια

Η μητέρα του μαθητή ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα συσκευασμένο ψωμάκι και μέσα μία κατσαρίδα. Το ψωμί είχε δοθεί στον μαθητή μαζί με μία μερίδα φαγητού που διανέμεται στο σχολείο από εταιρεία catering. Το περιστατικό συνέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στα Άνω Λιόσια σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Το γεγονός προκάλεσε ανησυχία, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του σχολείου να στέλνει επιστολή προς το υπουργείο Παιδείας τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο σχολείο. 

Για το συμβάν τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Γιάννης Κρεμύδας, ο οποίος εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία εκφράζει την αντίδρασή του. Στην εγκύκλιο ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Φυλής. 

«Αναφορικά με τα αναγραφέντα στο διαδίκτυο, περί υγειονομικού προβλήματος στο πρόγευμα μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ο Δήμος Φυλής δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή ή αρμοδιότητα», ανέφερε ο Δήμος Φυλής σε σχετική ανακοίνωσή του. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ