Daily Mail: «Οι επαφές της Γουλβς για Ολιβέιρα βρίσκονται σε εξέλιξη-Μετά την Πέμπτη η συμφωνία»

Daily Mail: «Οι επαφές της Γουλβς για Ολιβέιρα βρίσκονται σε εξέλιξη-Μετά την Πέμπτη η συμφωνία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση της μεταγραφής του Νέλσον Ολιβέιρα στη Γουλβς παραμένει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται… καυτά, τόσο για το μέλλον του Πορτογάλου φορ στην Ένωση, όσο και για τον ερχομό του Σέρχιο Αραούχο, με τις δύο αυτές περιπτώσεις να συνδέονται απόλυτα.

Μετά την πρόταση των 4 εκατ. της Γουλβς που απορρίφθηκε από την ΑΕΚ, οι Άγγλοι δεν έχουν επανέλθει με νέα πρόταση, αλλά το όνομα του φορ της Ένωσης παραμένει σε πρώτο πλάνο για τους «Λύκους».

Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/1) ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο έκανε δηλώσεις και φυσικά ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά θέματα (Ολιβέιρα-Ποντένσε).

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αρνήθηκε τίποτα, ωστόσο δεν αναφέρθηκε σε ονόματα.

«Είμαστε στο ίδιο σημείο όπως ήμασταν την περασμένη εβδομάδα. Δουλεύουμε να φέρουμε τους παίκτες. Πρέπει να φέρουμε παίκτες που μπορούν να μας δώσουν άμεσες λύσεις, καθώς έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Τι λένε οι Άγγλοι

Σύμφωνα λοιπόν με την έγκυρη Daily Mail οι «λύκοι» παραμένουν στο κυνήγι του Νέλσον Ολιβέιρα και αναφέρει πως οι επαφές με την ΑΕΚ βρίσκονται σε εξέλιξη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, πως όλα θα γίνουν μετά το παιχνίδι της Πέμπτης (23/1) με τη Λίβερπουλ.

«Τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί με τον παίκτη. Απίθανο να γίνει η συμφωνία πριν από το παιχνίδι της Πέμπτης (με Λίβερπουλ), αλλά οι συζητήσεις μεταξύ των συλλόγων παραμένουν σε εξέλιξη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X