Ευρωλίγκα: Στο αρχείο η υπόθεση δωροδοκίας μεταξύ Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού

Του Aρη Μπάρκα/ info@eurohoops.net

Η πολύκροτη υπόθεση περί δωροδοκίας αναφορικά με τον αγώνα του πρώτου γύρου της περασμένης σεζόν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ τον Νοεμβριο του 2018, μπήκε στο αρχείο, καθώς, σύμφωνα με την απόφαση του Αθλητικού δικαστή της Ευρωλίγκας, δεν υπάρχουν ικανοποιητικές αποδείξεις.

Η πλευρά του Ολυμπιακού είχε προσκομίσει νέα στοιχεία στο CAS τον περασμένο Δεκέμβριο, με την υπόθεση να επιστρέφει στον Αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας, ο οποίος είχε επιβάλει αρχικά μόνο πρόστιμο στην πλευρά του Παναθηναϊκού για όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγωνα.

Στην επανεξέταση, το αρμόδιο όργανο της Ευρωλίγκας όμως, έβαλε και πάλι την υπόθεση στο αρχείο, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία προκειμένου να προχωρήσει περαιτέρω το θέμα.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες, με τα νέα στοιχεία που είχαν προσκομίσει, υποστήριζαν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους κατηγόρησε για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών του ντέρμπι και προσέφυγαν κατά της πρωτόδικης απόφασης, όμως το αποτέλεσμα και πάλι ήταν η υπόθεση να βρεθεί στο αρχείο.

Ο Ολυμπιακός διατηρει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση στην απόφαση του αθλητικού δικαστή της Ευρωλίγκας κι αναμένεται να το κάνει πράξη.

Διαβάστε ΕΔΩ τα τελευταία νέα

Related Post