ΚΟΣΜΟΣ

Ασύλληπτη τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν έγκυο έξι μηνών - Το τελευταίο τηλεφώνημα στον σύζυγό της

Ασύλληπτη τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν έγκυο έξι μηνών - Το τελευταίο τηλεφώνημα στον σύζυγό της
Pixabay

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 29χρονη σε δάσος στη Γαλλία έπειτα από επίθεση σκύλων 

Όλα έγιναν όταν η Elisa Pilaski πήγε τον σκύλο της βόλτα στο δάσος του Retz και όπου την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη κυνήγι με κυνηγόσκυλα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (16/11), την βρήκε νεκρή και γεμάτη δαγκωματιές ο σύζυγός της. Νωρίτερα, τον είχε πάρει πανικόβλητη τηλέφωνο και του είπε ότι υπήρχε μία αγέλη με σκυλιά που φοβόταν ότι θα της επιτεθεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άντρας της έφυγε από το αεροδρόμιο όπου εργαζόταν και μετά από 45 λεπτά έφτασε στο δάσος. Ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η γυναίκα η οποία ήταν έξι μηνών έγκυος ήταν νεκρή μέσα στα αίματα ενώ είχε δαγκωματιές παντού.

Η 29χρονη Elisa Pilarski ήταν έξι μηνών έγκυος και ο θάνατός της στο δάσος του Ρετζ, οφείλεται «σε αιμορραγία που προκάλεσαν δαγκώματα σκύλων στο άνω και κάτω μέρος του σώματός της όπως και στο κεφάλι», αναφέρει ο εισαγγελέας του Σουασόν Φρεντερίκ Τριν, σε ένα δελτίο Τύπου.

Ο σκύλος της οικογένειας κατάφερε να επιζήσει της επίθεσης.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι κάποια από τα δαγκώματα στην άτυχη 29χρονη έγιναν όσο εκείνη ήταν ζωντανή, ωστόσο πολλά από αυτά έγιναν αφού εκείνη είχε πεθάνει.

Η αστυνομία διερευνά και το ενδεχόμενο η γυναίκα να πέθανε στην προσπάθεια να προστατέψει τον σκύλο της αλλά και την περίπτωση κάποιες από τις φονικές δαγκωματιές να έγιναν από το δικό της το κατοικίδιο.

Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για «εξ αμελείας ανθρωποκτονία από επίθεση σκύλου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση για την Άσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο - Αν φύγω...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Νέα δεδομένα - Έως και 1.500 ευρώ μπορεί να φτάσει φέτος!