Μασκοφόροι επιτέθηκαν και έκλεψαν τον Άσλεϊ Κόουλ μέσα στο σπίτι του!

Gazzetta team
Μασκοφόροι επιτέθηκαν και έκλεψαν τον Άσλεϊ Κόουλ μέσα στο σπίτι του!

bet365

Πολύ δυσάρεστη περιπέτεια για τον άλλοτε διεθνή αμυντικό των Άρσεναλ και Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης και διάρρηξης στο σπίτι του.

Πολύ δυσάρεστη περιπέτεια βίωσε πριν από λίγο καιρό ο Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης και διάρρηξης μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στα περίχωρα του Λονδίνου.

Παρ' ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι μασκοφόροι διαρρήκτες επιτέθηκαν και έδεσαν σε μια καρέκλα, τόσο τον Κόουλ, όσο και την σύντροφό του, την Σάρον Κάνου, προκειμένου να... δράσουν ανενόχλητοι.

«Ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Οι διαρρήκτες λειτούργησαν πολύ επαγγελματικά και έδειχναν να ξέρουν ακριβώς τι έκαναν» ανέφερε πηγή του περιβάλλοντος του Κόουλ για την πολύ δυσάρεστη περιπέτεια που βίωσε ο 39χρονος άλλοτε αμυντικός των Άρσεναλ και Τσέλσι, ο οποίος πλέον εργάζεται στις ακαδημίες των Μπλε.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής λεία των διαρρηκτών, η επίθεση των οποίων έλαβε χώρα πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά τώρα έγινε γνωστή. Πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για κοσμήματα μεγάλης αξίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα