Τεχνολογία

Αυτή είναι η εφαρμογή για το κινητό για να μην γράφεις το sms στο 13033 συνέχεια

Αυτή είναι η εφαρμογή για το κινητό για να μην γράφεις το sms στο 13033 συνέχεια
Εφαρμογή κινητού που εξυπηρετεί τους πολίτες για την αποστολή SMS στο 13033 κατά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού ανέβηκε στο store εδώ και λίγες μέρες.

Πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητά και ταμπλέτες με το όνομα «Μένουμε Σπίτι» που βρίσκεται στο GooglePlay και με την οποία ο χρήστης μπορεί να εξυπηρετείται γρηγορότερα κάθε φορά που επιθυμεί να μετακινείται από το σπίτι του. Η ιδέα προήλθε από το γεγονός ότι οι πολίτες μετά τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό χρειάζεται να στέλνουν αρκετά μηνύματα προς τον πενταψήφιο αριθμό 13033 σε καθημερινή βάση.

Το ιδιαίτερο που έχει αυτή η εφαρμογή είναι ότι προσφέρει στον πολίτη περισσότερη ταχύτητα στην αποστολή του μηνύματος, καθώς o χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τα στοιχεία του και να μην χρειάζεται να γράφει συνέχεια το ονοματεπώνυμο του και την διεύθυνση του κάθε φορά που στέλνει μηνύματα. Η εφαρμογή διασφαλίζει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων και είναι δωρεάν για τους χρήστες ενώ σύντομα θα ανέβει και η Αγγλική έκδοση.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από αυτόν τον σύνδεσμο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gapps.menoumespiti

Το ενδιαφέρον των χρηστών είναι έντονο και ήδη έχει χιλιάδες downloads.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments