GNTM: Σαν πολλά δεν πήρατε για λίγες ημέρες γυρισμάτων στο Μιλάνο ρε παιδιά; (photos)
Gossip Cam

GNTM: Σαν πολλά δεν πήρατε για λίγες ημέρες γυρισμάτων στο Μιλάνο ρε παιδιά; (photos)

GNTM: Από το Μιλάνο επέστρεψαν πριν από λίγες ημέρες οι συντελεστές του ριάλιτι μοντέλων και τους "τσακώσαμε" στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή τους. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους περισσότερους από τους συντελεστές του ριάλιτι στον χώρο αφίξεων και φυσικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους.

Όχι μόνο επειδή ήταν πανέμορφες και πολύ εντυπωσιακές, αλλά και επειδή η Έλενα Χριστοπούλου έσερνε το καρότσι με πάρα πολλές και μεγάλες βαλίτσες. Και να σκεφτεί κανείς ότι η παραγωγή βρέθηκε στην Ιταλική Μέκκα της μόδας για λίγες ημέρες γυρισμάτων. Όμως, όπως αποδείχτηκε εκ του... αποτελέσματος, όλοι είχαν πάρει μαζί τους πάρα πολλά πράγματα. Γιατί και ο Άγγελος Μπράτης αλλά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί κατά την άφιξή τους κουβαλούσαν πολλές αποσκευές.

Πάντως, τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων μονοπώλησε η εντελώς άβαφη και σπορ ντυμένη Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετη και χαμογελούσε συνεχώς στον φακό. Εντυπωσιακή και η εμφάνιση της Ζενεβιέβ η οποία, όπως πάντα, είχε πιο ροκ outfit.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των συντελεστών του GNTM στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved