Ράδιο Αρβύλα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ μετά τα “καρφιά” για τη διακοπή της συνεργασίας

Ράδιο Αρβύλα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ μετά τα “καρφιά” για τη διακοπή της συνεργασίας

Τι απαντά ο ΣΚΑΪ στους συντελεστές της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα", μετά τις ανακοινώσεις τους σχετικά με τη λύση της συνεργασίας τους και της προσφυγής στα δικαστήρια.

Με επίσημη ανακοίνωση απάντησε ο ΣΚΑΪ στους συντελεστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, που προανήγγειλαν την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη σχετικά με τη μη συναινετική λύση της συνεργασίας τους με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Την Τρίτη, οι συντελεστές της εκπομπής ανακοίνωσαν τη λήξη της σύντομης συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ, απαντώντας σε δημοσιεύματα και σε όσους αναρωτιούνταν, γιατί δεν ξεκίνησαν μέχρι σήμερα οι εκπομπές.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω Facebook, σημειώνουν, μεταξύ άλλων πώς όσα εισέπραξαν σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, “είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση”.

Το πρωί της Τετάρτης, μέσω της πληρεξούσιας νομικού εκπροσώπου του Αντώνη Κανάκη, έγινε γνωστό, ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

“Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, εκδόθηκε λίγες ώρες αργότερα:

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα