Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Κώστας Γκιόκας αναλαμβάνει Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Συγχωνεύσεων & Εξαγορών στην TUV...

Ο Κώστας Γκιόκας αναλαμβάνει Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Συγχωνεύσεων & Εξαγορών στην TUV AUSTRIA HELLAS

Ο Κώστας Γκιόκας αναλαμβάνει Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Συγχωνεύσεων & Εξαγορών στην TUV AUSTRIA HELLAS

κ. Κώστας Γκιόκας, ανέλαβε Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Συγχωνεύσεων & Εξαγορών της TÜV AUSTRIA HELLAS, του κορυφαίου οργανισμού επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων παγκοσμίως, ενδυναμώνοντας στρατηγικά τη διοικητική ομάδα της εταιρείας.

Τα τελευταία 22 χρόνια ο κ. Γκιόκας έχει διαγράψει μία άκρως επιτυχημένη πορεία, διατελώντας σε ανώτατες διοικητικές θέσεις παγκοσμίως ηγετικών τουριστικών φορέων και κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου. (Carlson Wagonlit TravelKyvernitis Travel SA & Travel Plan SA).

Ως  Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Συγχωνεύσεων και Εξαγορών της TÜV AUSTRIA HELLAS, ο κ. Γκιόκας θα είναι υπεύθυνος για την περαιτέρω εξέλιξη των επιχειρηματικών στρατηγικών της εταιρείας, αναζητώντας νέες ευκαιρίες στην αγορά, οι οποίες θα περιλαμβάνουν συγχωνεύσεις και εξαγορές. Κυρίαρχος στόχος του θα είναι η ανάπτυξη του οργανισμού μέσω της εισαγωγής νέων πρωτοβουλιών που να ανταποκρίνονται και να υπερβαίνουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της εταιρείας. Ο κ. Γκιόκας θα αναφέρεται άμεσα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA HELLAS κ. Ιωάννη Καλλιά και θα εδρεύει στο γραφείο της εταιρείας στην Αθήνα.

Ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA HELLAS δήλωσε σχετικά : «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Κώστα Γκιόκα στην TÜV AUSTRIA HELLAS. Η σημαντική και πολύχρονη εμπειρία του σε θέματα management, οι εμπορικές του γνώσεις καθώς και οι δεξιότητες του, αποτελούν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την εταιρεία».

Ο κ. Γκιόκας αναφερόμενος στο νέο του ρόλο δήλωσε σχετικά: «Είμαι ευτυχής που αναλαμβάνω μια τόσο σημαντική θέση ευθύνης σε μια εποχή που ο κλάδος της πιστοποίησης μεταβάλλεται διαρκώς και η TÜV AUSTRIA HELLAS επιταχύνει τον ρυθμό της ψηφιακής της ανάπτυξης. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους εξαιρετικά αφοσιωμένους συναδέλφους μου στην TÜV AUSTRIA HELLAS. Είμαι βέβαιος ότι μαζί, θα ενισχύσουμε περαιτέρω το αποτύπωμα της εταιρείας στην ελληνική αγορά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.