Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παρουσίασης του Παλιρροϊκού Φαινομένου, στην Παραλία της Χαλκίδας

Παρουσίασης του Παλιρροϊκού Φαινομένου, στην Παραλία της Χαλκίδας

Παρουσίασης του Παλιρροϊκού Φαινομένου, στην Παραλία της Χαλκίδας

Για πρώτη φορά στην Χαλκίδα, οι επισκέπτες εξερεύνησαν από κοντά το φαινόμενο και βίωσαν την ”τρελή” φορά των νερών του Ευρίπου σε μία διαδραστική παρουσίαση για το Παλιρροϊκό Φαινόμενο.

Η δοκιμαστική περίοδος της δράσης έληξε με επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου, τουρίστες αλλά και μόνιμοι κάτοικοι της πόλης, παρακολούθησαν το φαινόμενο από κοντά.  Χαρακτηριστικό σημείο είναι ότι όλοι οι επισκέπτες παρακολούθησαν και συμμετείχαν δωρεάν.

Οι παρουσιάσεις λειτούργησαν από της 3η Αυγούστου έως την 17η Σεπτεμβρίου, στο τεταρτοκύκλιο από την Ευβοϊκή πλευρά, δίπλα και κάτω από τη γέφυρα (έναντι Mostar).

Μετά από την ευγενική παραχώρηση του χώρου, από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Παπανδρέου, του ΟΛΝΕ, οι παρουσιάσεις επιμελήθηκαν και παρουσιάστηκαν από τον κ. Χαράλαμπο Σφέτσα, συγγραφέα του βιβλίου ‘’Η Χαλκίδα, και το Παλιρροϊκό Φαινόμενο’’ και την στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας.

Πλέον, η δράση θα λειτουργεί για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, για group, σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα και συλλόγους κατόπιν συνεννόησης με την Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας. Οι εβδομαδιαίες παρουσιάσεις θα δρομολογηθούν εκ νέου, από το επόμενο καλοκαίρι.

Ο στόχος, παραμένει η προβολή του Φαινομένου στο ευρύ κοινό και να λειτουργεί σαν μία παρουσίαση θεσμός για την πόλη της Χαλκίδας και ως πόλος έλξης για τον τουρισμό στην Εύβοια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.