Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Celestyal Cruises «αποχαιρετά μουσικά» τη φετινή χρονιά με τον Θανάση Πολυκανδριώτη...

Η Celestyal Cruises «αποχαιρετά μουσικά» τη φετινή χρονιά με τον Θανάση Πολυκανδριώτη και τη μελωδική φωνή του Γιάννη Σαββιδάκη

H Celestyal Cruises προσφέρει και φέτος στους επιβάτες της μοναδικές βραδιές αυθεντικής ελληνικής ψυχαγωγίας εν πλω, φιλοξενώντας τους αγαπημένους μουσικούς καλλιτέχνες Θανάση Πολυκανδριώτη και Γιάννη Σαββιδάκη στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, για τις δύο τελευταίες κρουαζιέρες του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, στις 2 και στις 9 Νοεμβρίου αντίστοιχα, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα «ταξιδέψουν» με τις μελωδίες τους τους επιβάτες στην 3ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου», με προορισμούς τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι), την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Η εταιρεία, πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει ολοκληρωμένες εμπειρίες διακοπών σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, επιμήκυνε φέτος την τουριστική περίοδο έως τον Νοέμβριο, προσφέροντας σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας μας μέσα από μία κρουαζιέρα.

Στις 2 Νοεμβρίου, οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν με την 3ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου», θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον διεθνούς φήμης Έλληνα μουσικοσυνθέτη και σολίστ του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη, που μετρά σχεδόν 60 χρόνια στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Ο βραβευμένος μουσικός θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή συναυλία στo κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, χαρίζοντας την πιο αυθεντική ελληνική μουσική εμπειρία σε όσους θα τον απολαύσουν.

Τέλος, η Celestyal Cruises, για να αποχαιρετήσει «μελωδικά» την τουριστική περίοδο του 2018, θα υποδεχθεί στην τελευταία κρουαζιέρα της χρονιάς, στις 9 Νοεμβρίου, τον γνωστό και πολυτάλαντο τραγουδιστή, μουσικοσυνθέτη και ηθοποιό, Γιάννη Σαββιδάκη, διοργανώνοντας ένα μοναδικό 90’s party.  Στους χώρους του Celestyal Olympia θα αντηχήσουν αγαπημένες μουσικές και τραγούδια, παρασύροντας τους επιβάτες σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι.

Η εταιρεία προσφέρει αυτό το φθινόπωρο τις μοναδικές 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες της σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, δίνοντας έτσι σε περισσότερους ταξιδιώτες την ευκαιρία να επισκεφθούν τους εντυπωσιακούς προορισμούς του Αιγαίου και να γνωρίσουν τον Celestyal Τρόπο Διακοπών, που συμπεριλαμβάνει όλα τα γεύματα στο πλοίο, πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, πλήρη ψυχαγωγία, άνετη διαμονή αλλά και εκδρομές στους προορισμούς των κρουαζιέρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.