Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ουρές και ταλαιπωρία θα βιώσουν όσοι επιλέξουν να πάνε σήμερα το απόγευμα...

Ουρές και ταλαιπωρία θα βιώσουν όσοι επιλέξουν να πάνε σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο στην εκδήλωση για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας

Μεγάλη ταλαιπωρία, αναμένεται να βιώσουν όσοι επιλέξουν, να πάνε σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, το απόγευμα, στην εκδήλωση για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές της “ΤΝ”. 

Μόλις ενημερωθήκαμε από το Μέγαρο ότι δώθηκε από τους διοργανωτές ένας υπερβολικά μεγάλος αριθμός ονομαστικών και VIP προσκλήσεων, “χωρίς έλεγχο διαθεσιμότητας”, σε πολιτικούς παράγοντες και υπαλλήλους του υπουργείου, και προβλέπουν πως θα δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερα μεγάλος συνωστισμός.

Ήδη αναγνώστες των χορηγών επικοινωνίας παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου από τους διοργανωτές (ακόμη και γραπτές), ανέφεραν πως, όταν πήγαν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους, που όπως είχαν δεσμευτεί οι διοργανωτές, θα τους παρέδιδαν νωρίτερα από την ημέρα της παράστασης, οι υπαλλήλοι του Μεγάρου δεν είχαν καμμία ενημέρωση.  

Σύμφωνα με παράγοντα του Υπουργείου, έχει προβλεφθεί να εγκατασταθεί προτζέκτορας έξω από την αίθουσα ώστε να αποφευχθούν τυχόν έντονες αντιδράσεις όσων δεν μπορέσουν να μπούν στην αίθουσα Τριάντη. 

Της Έλενας Αγκυρίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.