Αρχική Δήμοι ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Έντονο αποτύπωμα αναμένεται να αφήσει η συμμετοχή της Ίου στην Πανευρωπαϊκή Ετήσια Συνάντηση του Δικτύου των Πόλεων του έγκριτου Οργανισμού «Strasbourg Club» που θα διεξαχθεί μεταξύ 18 και 22 Νοεμβρίου 2018 στο Στρασβούργο, την «καρδιά» των Ευρωπαϊκών θεσμών στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Φόρουμ για τη Δημοκρατία που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Στη μέση διακρίνονται η κα Άντζελα Φάκου, Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Ιητών και ο κ. Τάσος Κατσιάνης Αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού δικτύου πόλεων club of Strasburg

Η δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το προσφυγικό ζήτημα είναι μερικά από τα θέματα που θα «φωτίσει» η καθιερωμένη Πανευρωπαϊκή Συνάντηση που μέσα από τους μηχανισμούς της, ευνοεί την ανταλλαγή απόψεων για τη λήψη αποφάσεων και τη διαμόρφωση χρήσιμων συμπερασμάτων σε συλλογικό επίπεδο αλλά και με γνώμονα την εξέλιξη των περιοχών και πόλεων που μετέχουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 20 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η ομιλία της εκπροσώπου του Δήμου Ιητών, κυρίας Άντζελας Φάκου, Αντιδημάρχου Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.