Αρχική Αεροπορικά Νέα Singapore Airlines: Απευθείας πτήσεις προς το Σιάτλ των ΗΠΑ

Singapore Airlines: Απευθείας πτήσεις προς το Σιάτλ των ΗΠΑ

Η πόλη του Σιάτλ θα γίνει ο πέμπτος προορισμός των απευθείας πτήσεων της Singapore Airlines στις ΗΠΑ

Οι απευθείας πτήσεις Σινγκαπούρη-Σιάτλ θα ξεκινήσουν στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 με τρία εβδομαδιαία δρομολόγια τα οποία θα αυξηθούν στα τέσσερα από τον Οκτώβριο του 2019.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Airbus A350-900 σε διάταξη 42 καθισμάτων στη Διακεκριμένη Θέση, 24 στην Προνομιακή Οικονομική και 187 στην Οικονομική.

Το Σιάτλ είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις των ΗΠΑ, με μια ισχυρή και διαφοροποιημένη οικονομία. Στο Σιάτλ λειτουργούν τα κεντρικά γραφεία πολλών μεγάλων αμερικανικών εταιρειών, ενώ παράλληλα η πόλη είναι δημοφιλής για το οικοσύστημα των νεοφυών εταιριών. Με υψηλό δείκτη απασχόλησης, η πόλη σημειώνει σταθερή αύξηση του πληθυσμού της. Την αποκαλούν η “Σμαραγδένια Πόλη” καθώς είναι επίσης ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός γνωστός για τα καταπράσινα δάση και τα πάρκα του, τις τέχνες και τον πολιτισμό, καθώς και ως πύλη για τις κρουαζιέρες προς την Αλάσκα.

“Το νέο αυτό απευθείας δρομολόγιο προς το Σιάτλ αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της δέσμευσής μας για αύξηση του διεθνούς δικτύου μας καθώς και της δραστηριότητάς μας στη σημαντική αγορά των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα ενισχύσει περαιτέρω την κομβική θέση της Σιγκαπούρης, αφού θα εξασφαλίζει στους επιβάτες γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη συνδεσιμότητα μεταξύ σημαντικών αγορών όπως της ΝΑ Ασίας, Ν. Ασίας, και Αυστραλασίας με την αγορά της Β. Αμερικής» ανέφερε ο CEO της Singapore Airlines, κ. Goh Choon Phong.

Οι νέες πτήσεις του Σιάτλ έρχονται να προστεθούν στα υπάρχοντα δρομολόγια της Singapore Airlines προς τις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα προς το Χιούστον, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο. Η Singapore Airlines εισήγαγε πρόσφατα καθημερινά απευθείας πτήσεις μεταξύ της Σιγκαπούρης – Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρης – Λος Άντζελες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.