Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έναρξη έκθεσης τέχνης στον Πύργο Μπαζαίου στη Νάξο 4/7/2020

Έναρξη έκθεσης τέχνης στον Πύργο Μπαζαίου στη Νάξο 4/7/2020

Έναρξη έκθεσης τέχνης στον Πύργο Μπαζαίου στη Νάξο 4/7/2020

Καλλιτέχνες που προσέφεραν την ενέργεια, την έμπνευση και το ταλέντο τους τα τελευταία χρόνια στις εικαστικές εκθέσεις στον Πύργο Μπαζαίου, είχαν δώσει ραντεβού εφέτος στην επετειακή χρονιά της εικοσαετίας του Φεστιβάλ Νάξου για να δημιουργήσουν νέα έργα μέσα σε ένα κλίμα οικειότητας, φιλίας και εορταστικής διάθεσης. Η πανδημία του Covid-19 απέτρεψε τη συμμετοχή των καλλιτεχνών από το εξωτερικό δεν εμπόδισε όμως τους εγχώριους, Κωστή Αντωνιάδη και Ingbert Brunk να επεκτείνουν τη δημιουργικότητα τους καλύπτοντας την απουσία.

Πύργος Μπαζαίου

Τα εφετινά έργα συνυπάρχουν με εκείνα καλλιτεχνών από προηγούμενες χρονιές, καθώς αυτά έχουν ενσωματωθεί δυναμικά στο χώρο. Η πολυπολιτισμική σύμπραξη οδηγεί ουσιαστικά σε ένα πολύμορφο πλουραλιστικό αποτέλεσμα, πολύτιμο απόσταγμα τέχνης, που διαποτίζει σταγόνα σταγόνα, χρόνο με το χρόνο, το έμψυχο και το άψυχο χαράζοντας τη μνήμη.

Επιμέλεια: Μάριο Βαζαίος
Διοργάνωση: ΑΙΩΝ Πολιτιστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός
Τόπος: Πύργος Μπαζαίου 12χλμ. Οδού Χώρας Νάξου-Αγιασσού
Από 4/7-23/9/2020 | Καθημερινά εκτός Δευτέρας: 10.00-17.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.