Αϊτόρ: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό;»

Στην προοπτική του Παναθηναϊκού αναφερθηκε ο Αϊτορ, που βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που έχει στην λίστα του ο Τσάβι Ρόκα.

Ο 24χρονος εξτρέμ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές που έχει στα χέρια του αυτή την στιγμή, ενώ τόνισε πως αυτή την στιγμή θέλει να εξετάσει όλες την προτάσεις που έχει με τον ατζέντη του

Αναλυτικά όσα είπε ο Αϊτόρ στην ιστοσελίδα Sport24.gr

“Έχω πολλές επιλογές αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή επιλογή. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό; Είναι μία επιλογή που εξετάζω. Για μένα παίζει ρόλο το όνομα της ομάδας. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο”.

Ο Αϊτόρ αποτελεί επιλογή του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα. Αλήθεια τι έχουν πει οι δυο συντοπίτες – όχι απλά συμπατριώτες καθώς αμφότεροι είναι εκ Βαρκελώνης ορμώμενοι – για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν;

“Τον Τσάβι τον γνωρίζω. Είναι Καταλανός όπως κι εγώ. Γνωριζόμαστε. Έχουμε μιλήσει μια φορά το τελευταίο διάστημα. Για περισσότερα θα πρέπει ν’ απευθυνθείτε στον ατζέντη μου…”

Αφού έχει τόσες προτάσεις στα χέρια του γιατί άραγε δεν αποφασίζει; Ο Αϊτόρ εξηγεί το λόγο μέσω στη σύντομη συνομιλία που είχαμε…

“Εάν μπορούσα να κλείσω, θα το έκανα σήμερα. Θέλω να εξετάσω όλες τις προτάσεις που έχω όμως και θα το κάνω με τον ατζέντη μου. Ελπίζω σύντομα”.

Υπάρχει όμως κι ένας παίκτης που ανήκει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και έχει “τρελάνει” στο “ψηστήρι” τον Καταλανό; Ο Καρλίτος όπως υποστηρίζει ο πρώην εξτρέμ των ακαδημιών των Μπαρτσελόνα, Εσπανιόλ, Κορνεγιά, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλης τον έχει ενημερώσει και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

“Μιλάω συνέχεια με τον Καρλίτος, παίξαμε μαζί στη Βιγιαρεάλ. Μου μιλάει κάθε μέρα για τον Παναθηναϊκό και μου έχει πει τα καλύτερα. Μου έχει πει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μου έχει μιλήσει πολύ καλά για τον Παναθηναϊκό”.

O προπονητής του Αϊτόρ στην Τβέντε, Γκονσάλο Γκαρσία, μίλησε στο Sport24.gr για το αριστερό πόδι του 24χρονου μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού και τον συνέκρινε με τον Σάμου Καστιγέχο της Μίλαν. Πώς του φαίνεται η σύγκριση;

“Διάβασα τη συνέντευξη του Γκονσάλο Γκαρσία και με εξέπληξαν τα ωραία του λόγια. Είναι τιμητικό να με συγκρίνει με τον Σάμου Καστιγιέχο της Μίλαν, μου το είχε πει και στην προπόνηση. Ο Σάμου είναι παικταράς. Εμένα το ίνδαλμά μου είναι ο Μέσι”.

Λιονέλ Μέσι είπε. Ναι έπαιξαν ως αντίπαλοι σε προπόνηση της Μπαρτσελόνα. Πώς ήταν η συνάντηση με τον Αργεντινό σταρ;

“Με τον Λιονέλ Μέσι παίξαμε αντίπαλοι στα προπονητικά διπλά της Μπαρτσελόνα. Είναι απίστευτα προσιτός, είχαμε μιλήσει αρκετές φορές στην προπόνηση. Κρατάς αποστάσεις γιατί είναι ο Μέσι – ο καλύτερος παίκτης του κόσμου – αλλά τον πλησιάζεις είναι γήινος. Όταν παίζει είναι εξωγήινος”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News