Παναθηναϊκός - Άρης Live Streaming 22/12/2019

Παναθηναϊκός - Άρης Live Streaming 22/12/2019 | σήμερα | ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – Άρης Live Streaming: Τις υποχρεώσεις του για το 2019 ολοκληρώνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τη νίκη με την οποία θα αποχαιρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019 και παράλληλα θα εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα της Σούπερ Λίγκας ψάχνει ο Παναθηναϊκός στον αποψινό αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι», με τα τελευταία τους αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, κατάφεραν να μπουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και ψάχνουν το «τρίποντο» απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ώστε να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Ο Γιώργος Δώνης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σένκεφελντ και Γιόχανσον, τον τραυματία Κολοβό και τους Μολό-Φάουστο που δεν απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολάκη, Νούνες, Πούγγουρα και Ινσούα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης, με τον Μπουζούκη και τον Χατζηγιοβάνη στα δύο άκρα. Ο Ζαχίντ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και ο Μακέντα θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μπεκ, Περέα, Μαυρομμάτης, Καμπετσής, Βαγιαννίδης και Ζαγαρίτης.

Καμπετσής: «Πείσμωσα και προσπάθησα να αποδείξω πράγματα»

Για το αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους: «Το έχουμε ξαναπεί. Μας βοηθά πολύ ο κόσμος και τον θέλουμε κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι σταδιακά αποκτά χρόνο συμμετοχής: «Μέσα από τη δουλειά γίνονται όλα. Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθώ να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του».

Για το αν πείσμωσε, εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής: «Σίγουρα, όπως κάθε παίκτης που βλέπει ότι δεν χρησιμοποιείται από τον προπονητή του πεισμώνει, δουλεύει πιο πολύ και προσπαθεί να αποδείξει πράγματα».

Παναθηναϊκός – Άρης Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News