Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2019 14:12

Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον
Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Μέχρι σήμερα Δευτέρα θα γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (παίδων, εφήβων, νεανίδων, κορασίδων).

Παράλληλα φέτος θα είναι αυξημένα τα παράβολα για τα πρωταθλήματα παίδων και φήβων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρει:

“To Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στη συνεδρίασή του της 6/19-06-2019, ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, για αποστολή δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων στα Πρωταθλήματα παίδων – εφήβων – κορασίδων – νεανίδων, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Επίσης ενέκρινε την καταβολή παράβολου μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων ως εξής: Πρωτάθλημα εφήβων 80 ευρώ, πρωτάθλημα παίδων 100 ευρώ, πρωτάθλημα νεανίδων 50 ευρώ και πρωτάθλημα κορασίδων 50 ευρώ.

Η αύξηση του παράβολου στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικότερη επιστροφή στα σωματεία που επιβαρύνονται περισσότερο με την μετακίνηση και ημεραργία των διαιτητών και μελών γραμματείας.

Το παράβολο συμμετοχής θα καταβάλλεται με ταχυδρομική επιταγή στη Διεύθυνση: ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ - Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου – 241 32 Καλαμάτα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 08 Ιουλίου 2019, μαζί με τα παράβολα συμμετοχής, προκειμένου να προβούμε στην έκδοση των Ειδικών Προκηρύξεων, των παραπάνω Πρωταθλημάτων.

Με τη δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να αποσταλεί και η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου σας”.