Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 15:22

Παρέμεινε πρόεδρος στο Πεταλίδι ο Αυγουλέας

Γράφτηκε από τον

Ο Μιχάλης Αυγουλέας παραμένει πρόεδρος στον Απόλλωνα Πεταλιδίου, μετά τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα, την περασμένη Πέμπτη.

Μάλιστα στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται για 6η σερί αγωνιστική περίοδο, ενώ το νέο διοικητικό σχήμα, θα έχει μόλις ένα νέο πρόσωπο, την Βασιλική Λαμπρινού.

Δύο νέα πρόσωπα, τη Φωτεινή Πετροπούλου και τον τον Λευτέρη Καπούσογλου θα έχει και η εξελεγκτική επιτροπή.

Η νέα διοίκηση έχει ως εξής: Μιχάλης Αυγουλέας πρόεδρος, Σταύρος Γιαννόπουλος α' αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Παναγόπουλος β' αντιπρόεδρος, Δημήτρης Καλύβας γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος ταμίας, Χριστίνα Τσισκάκη υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Αλέξανδρος Διονυσόπουλος έφορος υλικού και γενικός αρχηγός, Γιάννης Τερτίπης υπεύθυνος ομάδων υποδομής και γενικός αρχηγός και μέλος η Βασιλική Λαμπρινού. Την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι Φωτεινή Πετροπούλου, Μάκης Φύκιρης και Λευτέρης Καπούσογλου.

Συνάντηση με Μπλέτσα

Εντός των ημερών, τα μέλη της διοίκησης θα συναντηθούν με τον Βασίλη Μπλέτσα, που είχε αναλάβει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, ώστε να συζητήσουν για την ανανέωση ή όχι της συνεργασία τους. Από τη στιγμή που θα κλείσει το θέμα του προπονητή, θα ξεκινήσει η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Στόχος της διοίκησης, όπως μας ανέφερε ο κ. Αυγουλέας είναι να παραμείνουν όλα τα παιδιά που ήταν στη ομάδα τη χρονιά που πέρασε. Από εκεί και πέρα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν δύο με τρεις παίκτες, σίγουρα ένας τερματοφύλακας και αν υπάρξουν αποχωρήσεις, τότε θα γίνει προσπάθεια για την αντικατάστασή τους.