Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 12:28

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: “Μας ενδιαφέρει το κύπελλο”, λέει ο Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

Ο Τέλλος Αγρας απέκλεισε με δύο νίκες τον Διαγόρα Κοπανακίου στο πλαίσιο της α’ φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας και πλέον κοιτάζει την συνέχεια και το δύσκολο ματς που ακολουθεί με τον Πάμισο.

Την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. οι “ερυθρόλευκοι” θα υποδεχθούν στους Γαργαλιάνους την ομάδα της Μεσσήνης σε μια αναμέτρηση που αυτή τη φορά θα είναι νοκ άουτ, όπως άλλωστε όλα τα παιχνίδια της γ’ φάσης του θεσμού.

Ο προπονητής του Τέλλου Αγρα Αντώνης Μαυρέας - που πέρυσι ως προπονητής της Aναγέννησης είχε φτάσει μέχρι τον τελικό - τονίζει πως το Κύπελλο ενδιαφέρει την ομάδα του και θα ψάξει την διάκριση.

Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση με το Κοπανάκι. Κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πολύ δουλειά, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα χρειαζόμαστε χρόνο κ ώρες εκπαίδευσης! Όσο για το επόμενο ματς, μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν ποιο έτοιμοι”.