Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 16:19

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-1: Aγγιξαν και τη νίκη στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-1: Aγγιξαν και τη νίκη στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι

 

Μετά από έξι διαδοχικές ήττες, η Αναγέννηση πήρε βαθμό και μάλιστα σε μια από τις δύσκολες έδρες.

Η καλαματιανή ομάδα υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) την Ανδρούσα και στο φινάλε λίγο έλειψε να φύγει και με το διπλό.

Και όλα αυτά παρότι πήγε με 15 παίκτες στην Ανδρούσα (απουσίαζαν οι Στ. Χαρίτος, Πετράκος, Μάλαμας) και έχοντας ουσιαστικά συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού (στο -13 από την 13η θέση).

Η Ανδρούσα, που δεν έκανε καλή εμφάνιση, προηγήθηκε στο 25’ με τον Αντώνη Καλογερόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση του γκολκίπερ με τον αμυντικό και πλάσαρε σε κενή εστία.

Πέντε λεπτά αργότερα, η Αναγέννηση κέρδισε πέναλτι (χέρι του Γκούνη), αλλά ο Δημήτρης Σώκαλης νικήθηκε από τον Κατσίποδα. Ο Δ. Σώκαλης έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 45’ όταν πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του γκολκίπερ και κατέληξε κόρνερ.

Το 1-1 ήρθε τελικά στο 60’ με ωραίο σουτ του Σκαφιδά έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο 79’ ο Κακογιάννης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μουλαβασίλης πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Βασιλόπουλος.

Στο 88’ ο Κουραμπάς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την Αναγέννηση με 10 παίκτες.

Η Ανδρούσα είχε βγει μπροστά για το δεύτερο γκολ και στο 93’ η Αναγέννηση έχασε τεράστια ευκαιρία στην αντεπίθεση, όταν ο Δ. Σώκαλης βρέθηκε μόνος με τον Κατσίποδα, πέρασε την μπάλα από πάνω του, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Βανικιώτη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Ιμεράσι, Γκούνης, Βαβαρούτσος, Κακογιάννης, Μουλαβασίλης (80’ Γεωργιόπουλος), Τσώνης, Χαρμπίλας, (70’ Γ. Καλογερόπουλος) Πατσιώτης (63’ Βασιλογιαννακόπουλος), Αντ. Καλογερόπουλος, Θεοδοσόπουλος (55’ Τσέλα).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Βασιλόπουλος, Κουτίβας, Π. Χαρίτος, Χ. Κοντοθανάσης, Δ. Σώκαλης, Στ. Σώκαλης, Δημόπουλος, Χαρλέπας (85’ Μπουζαλάς), Σκαφιδάς (70’ Κουραμπάς), Ξυδέας, Βουρνάς (80’ Μαθιόπουλος).