Σάββατο, 25 Αύγουστος 2018 15:19

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: “Φέτος θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο”, πιστεύει ο Ν. Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

 

Στην 4η θέση της Α’ τοπικής τερμάτισε πέρυσι η Ανδρούσα και έτσι τη νέα σεζόν ο πήχης παραμένει ψηλά.

Για την ακρίβεια τοποθετείται ψηλότερα, μιας και ο Νίκος Γεωργακλής που συνεχίζει στον πάγκο δεν κρύβει ότι: “Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα. Ολες οι ομάδες βέβαια έχουν ενισχυθεί και χρειάζεται πολλή δουλειά. Θεωρώ όμως ότι είμαστε καλύτεροι από πέρυσι και φέτος θα παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Ο Ν. Γεωργακλής επισημαίνει μάλιστα στην “Ελευθερία” ότι το ρόστερ δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί, παρότι έχουν γίνει οχτώ μεταγραφές. Συγκεκριμένα αυτό το καλοκαίρι ήρθαν στην Ανδρούσα οι Γιάννης Καλογερόπουλος, Νίκος Ξεροβάσιλας, Θανάσης Αλεβίζος, Δημήτρης Μπάλας, Χρήστος Αλεβίζος, Παναγιώτης Σαραντόπουλος, Τσαϊμίρ Τσολχάι, Δημήτρης Μπερερής. Πλέον η διοίκηση κινείται για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής με έναν ή δυο παίκτες, χωρίς για την ώρα να υπάρχουν κάποια εξέλιξη. Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Νίκος Πατσιώτης, Δημήτρης Τσέλα, Φώτης Γεωργιόπουλος και Παναγιώτης Γερμάνης/

Αγωνιστικά η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από τις 10 Αυγούστου με τη συμμετοχή να είναι ικανοποιητική. Οι Μουλαβασίλης και Ιμεράσι θα μπουν στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τα πρώτα επίσημα ματς με την Ανδρούσα είναι με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας, ενώ ενδιάμεσα θα αντιμετωπίσει στις 5 Σεπτεμβρίου σε φιλικό ματς τον Τσικλητήρα Πύλου.