Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 15:19

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ενίσχυση στην επίθεση με Κώστα Κανελλόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Διαβολιτσίου θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Κανελλόπουλος.

Ο 20χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του ΑΟΔ, στον οποίο θα αγωνιστεί ως δανεικός από την Καλαμάτα. Ο Κανελλόπουλος μεταπήδησε πέρυσι στη “Μαύρη Θύελλα” από τον Εθνικό Μελιγαλά και είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στην επίθεση. Ετσι ο Κώστας Παλαμάρας έχει μία ακόμα λύση για τη γραμμή κρούσης ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής, που είναι πλέον και ο μοναδικός στόχος μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

Το Διαβολίτσι ηττήθηκε το Σάββατο με 3-1 από τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο γήπεδο του Ασπροχώματος και εκτός από το εισιτήριο για τα προημιτελικά έχασε και τον Τζανετέα, που αποβλήθηκε και δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα της Α’ τοπικής.

Τρεις τραυματίες

Ο Τζανετέας αποχώρησε και με ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, ενώ στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας προστέθηκαν και οι Πιτσιλής, Κάνιστρας. Ο πρώτος έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο και ο Κάνιστρας στη μύτη. Εκτιμάται όμως ότι θα είναι έτοιμοι για το ματς με την Α.Ε. Αβίας.Παρά τα προβλήματα πάντως το Διαβολίτσι θα δώσει δύο φιλικά αυτή την εβδομάδα σήμερα (μέχρι χθες δεν είχε οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος) και το Σάββατο με τον Ηρακλή Καλαμάτας εντός έδρας. Οσον αφορά την ήττα από τον Απόλλωνα στο κύπελλο, ο Κώστας Παλαμάρας σημείωσε ότι: “Ηταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Δεν τα καταφέραμε και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την πρόκριση”.