Σάββατο, 27 Οκτώβριος 2018 10:43

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με τη βοήθεια του κόσμου ταξιδεύει στο Δίστομο για το ματς με Αμβρυσσέα!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Με τη βοήθεια του κόσμου ταξιδεύει στο Δίστομο για το ματς με Αμβρυσσέα!

 

Με χρήματα του φίλαθλου κόσμου της Μεσσήνης θα ταξιδέψει ο Πάμισος σήμερα για το Δίστομο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αμβρυσσέα (3 μ.μ.), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Οι Νησιώτες μετά και την αποχώρηση του χρηματοδότη Βασίλη Σιδηρόπουλου βρίσκονται σε οριακό σημείο και χρειάστηκε η οικονομική συνδρομή των φίλων της ομάδας για να γίνει το σημερινό ταξίδι!

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 7 το πρωί και θα κάνει στάση για φαγητό στη Θήβα. Σε αυτή δεν θα βρίσκεται ο βασικός γκολκίπερ Τσάμης που έχει αποχωρήσει από την Τετάρτη και οι Πορρής, Μάραντος που αποτελούν παρελθόν.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Δοδοντσάκη, που έτσι και αλλιώς είναι τιμωρημένος, ενώ δεν υπολογίζονται ακόμα ο Ντεμόλ που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και ο Καρβάλιο, του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες αποχωρήσεις, μιας και το ταμείο είναι.. μείον και θα πρέπει να γίνουν εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό για να βγει η χρονιά.

Το θέμα βέβαια είναι ποιοι θα βάλουν πλέον χρήματα. Ο αρχηγός του Παμίσου Ηλίας Ηλιόπουλος είναι αυτός που έχει αναλάβει οργανωτικό ρόλο σε μια προσπάθεια να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Ντούλης που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο στη Γ’ εθνική θα ήταν στην παρούσα φάση ιδανική λύση, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Υπάρχει πάντως αισιοδοξία ότι ο Πάμισος θα βρει το δρόμο του και ηρεμία για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία. Οι όποιες εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι θα τρέξουν από Δευτέρα. Οσον αφορά το σημερινό ματς, ο γυμναστής Ευτύχης Τασιόπουλος θα καθίσει και πάλι στον πάγκο. Ο Πάμισος μετά την ισοπαλία με την Ερμιονίδα θα ψάξει τους πρώτους βαθμούς εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι επίσης δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) και την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν εκτός με 1-0 από τον Μανδραϊκό.

Να κλείσει τις οικονομικές εκκρεμότητες ο Σιδηρόπουλος

Ο Βασίλης Σιδηρόπουλος δήλωσε την Πέμπτη στην “Ελευθερία” από την Καβάλα, όπου βρίσκεται ότι έκλεισε γι’ αυτόν το κεφάλαιο Πάμισος. Ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας αποχώρησε τρεις μήνες μετά το ξεκίνημα της σεζόν και δεν δικαιολόγησε τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν. Προσδοκίες τις οποίες πέρασαν προς τα έξω το καλοκαίρι και ορισμένοι παράγοντες του Παμίσου, δημιουργώντας υπέρμετρο κλίμα αισιοδοξίας. Πλέον οι Νησιώτες καλούνται να προσγειωθούν στην πραγματικότητα.

Στη Μεσσήνη παραδέχονται ότι ο κ. Σιδηρόπουλος έβαλε χρήματα στην ομάδα, αλλά ο εκπρόσωπος του κ. Παπαδόπουλος με λάθος χειρισμούς και διαπραγματεύσεις εκτίναξε όπως λένε τον προϋπολογισμό στα ύψη.

Στον Πάμισο υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πλέον οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες βαραίνουν τον άνθρωπο που τις δημιούργησε και προσμένουν τον κ. Σιδηρόπουλο να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα.

Τέλος, ο Ηλίας Ηλιόπουλος που λειτουργεί πλέον και ως παράγοντας του Παμίσου σε επικοινωνία που είχε χθες με την “Ε” τόνισε ότι για όλα τα θέματα της ομάδες ισχύουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις και ότι όλα τα άλλα που λέγονται και γράφονται έχουν σκοπό μόνο το κακό της ομάδας.