Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 17:25

Οι μικτές Κ12 και Κ13 στο τουρνουά 7χ7 της ΕΠΟ στην Αρχαία Ολυμπία

Γράφτηκε από τον

 

Τουρνουά ποδοσφαίρου 7χ7 θα διοργανώσει η ΕΠΟ το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία, όπου θα συμμετέχουν οι ομάδες Κ12 και Κ13 όλων των ΕΠΣ της Πελοποννήσου.

Η αποστολή της ομάδας Κ12 της Μεσσηνίας (γεννηθέντες το 2007) αποτελείται από τους εξής παίκτες: Χρ. Κοκονίδης (ΑΠΣ Αρις), Χότζα (Π.Σ. "Η Καλαμάτα"), Γριβοκωστόπουλος (Εράνη), Μπάκας (Ηρακλής Καλαμάτας), Βάγγαλης (Α.Σ. Δαναός), Δαμουράς (Ερμής), Ντίσα (Πάμισος), Ρουσέας (Παναθηναικός).

Η αποστολή της ομάδας Κ13 της Μεσσηνίας (γεννηθέντες το 2006) αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γεωργόπουλος (Μιλτιάδης), Χριστόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Παπαδόπουλος (Πανθουριακός), Φλαριώτης (Εράνη), Σαούτης (Π.Σ. "Η Καλαμάτα"), Κωστόπουλος (Ομόνοια), Δρούγας (Ηρακλής Καλαμάτας), Σερέτης (Τέλλος Αγρας).

Η αποστολή των μικτών της ΕΠΣΜ θα μεταβεί στην Αρχαία Ολυμπία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και τους παίκτες θα συνοδεύσει ο ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας (φωτό).

Να σημειωθεί ότι τους αγώνες θα παρακολουθήσει ο Ομοσπονδιακός Προοπονητής της Κ15 Θόδωρος Ελευθεριάδης, προκειμένου να πάρει μια πρώτη εικόνα από παίκτες που τα επόμενα χρόνια θα μπορούν να στελεχώσουν την εθνική Κ15.