Πέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 16:13

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ποντάρει στην έδρα για τη βαθμολογική ανάκαμψη

Γράφτηκε από τον

Ο Τέλλος Αγρας κοίταξε στα μάτια τους πρωτοπόρους της Α’ τοπικής Απόλλωνα Καλαμάτας και Α.Ο. Διαβολιτσίου, τους οποίους αντιμετώπισε διαδοχικά, αλλά το βαθμολογικό όφελος ήταν μόλις ένας βαθμός.

Κόντρα στον ΑΟΔ προηγήθηκε στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή σ’ ένα παιχνίδι πάντως που θα έπρεπε να διακοπεί στο δεύτερο ημίχρονο λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Στους Γαργαλιάνους κρατούν τη θετική εικόνα που έδειξε η ομάδα απέναντι σε δύο αντιπάλους που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα και ευελπιστούν ότι στη συνέχεια θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Διότι ουδείς στον Τέλλο Αγρα είναι ευχαριστημένος από τη συγκομιδή των 10 βαθμών. Απαντες θεωρούν ότι δεν αξίζουν να βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας και ποντάρουν στην έδρα, προκειμένου να έρθει η βαθμολογική αναρρίχηση, μιας και στις επόμενες 4 αγωνιστικές ο Αγρας θα παίξει τρεις φορές ενώπιον του κοινού του. Συγκεκριμένα θα υποδεχτεί την Κυριακή την Ανδρούσα, θα παίξει στη Μεσσήνη από τον Ολυμπιακό Ανάληψης και θα φιλοξενήσει Εράνη, Κυπαρισσία. Το πρόγραμμα βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά ο Αγρας αποκτά άλλη δυναμική όταν παίζει στους Γαργαλιάνους και αρχής γενομένης από την Κυριακή θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Τέλος, η διοίκηση του Τέλλου Αγρα εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Κυπαρισσίας που σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα στην Τερψιθέα την Δευτέρα.