Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 14:00

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Επρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι”, τονίζει ο Κώστας Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Επρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι”, τονίζει ο Κώστας Παλαμάρας

 

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής διατηρήθηκε για ακόμη μια αγωνιστική ο Α.Ο. Διαβολιτσίου μετά την εκτός έδρας νίκη του επί της Α.Ε. Μάνης (1-2), το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας.

Στο Διαβολίτσι χαρακτηρίζουν δίκαιη τη νίκη της ομάδας τους, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο και υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε αυτή η νίκη να έχει εδραιωθεί από το πρώτο μέρος.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παλαμάρας με δηλώσεις του χθες στο “Notosport”:

“Πιστεύω ότι η ομάδα κέρδισε δίκαια. Είχαμε καλή παρουσία στο παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι παίζαμε με μια καλή ομάδα, που διαθέτει καλούς παίκτες, καλό προπονητή και κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι. Η ομάδα έκανε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ οι στα πρώτα 45 λεπτά με τις ευκαιρίες, τα δύο δοκάρια, θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί με περισσότερα γκολ. Μπερδευτήκαμε με την αποβολή του Κουλόπουλου. Μετά την αποβολή, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας 2-0 και από εκεί και μετά με κάποιες αντεπιθέσεις να φτάσουμε και σε κάποιο άλλο γκολ. Ο αντίπαλος εκμεταλλευόμενος την αποβολή πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να απειλήσει με κάποιο γκολ και να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Το κατάφεραν, βάζοντας γκολ στο 90’. Με την εικόνα που δείξαμε θα έπρεπε να μην φτάσουμε να δεχτούμε πίεση από τον αντίπαλο και θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει πιο νωρίς το παιχνίδι”.

Ο Α.Ο.Δ. παρέμεινε για άλλη μια αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των ομάδων που διεκδικούν την πρωτιά, ξέφυγε με 4 και 5 πόντους αντίστοιχα από Απόλλωνα Καλαμάτας και Τσικλητήρα Πύλου.

Ετσι απόκτησε ένα μικρό προβάδισμα στο δρόμο για τη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα σύμφωνα με τον κ. Παλαμάρα, ο οποίος σε σχετική ερώτηση, απάντησε: “Αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα ή είχαμε μια αγωνιστική ακόμη σίγουρα θα ήμασταν καλά. Ομως η διαφορά που αποκτήσαμε από τους διώκτες μας δεν λέει τίποτα, εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αντιμετωπίζουμε όπως πρέπει τους αντιπάλους μας. Κάθε παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητα και ο κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Δεν κοιτάω τη βαθμολογία, είμαστε συγκεντρωμένοι και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ετσι το βλέπουν και τα παιδιά και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής με την Πύλο”.

Από χθες ξεκίνησε το Διαβολίτσι την προετοιμασία του για τον προσεχή αγώνα με Τσικλητήρα Πύλου. Από αυτό το ματς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βαγγέλης Κουλόπουλος (αποβλήθηκε στον αγώνα με την Α.Ε. Μάνης), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φάνη Κάνιστρα, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του.