Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 15:31

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βαθμός ψυχολογίας στην Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

Με έναν βαθμό έφυγε την Κυριακή από την Ανδρούσα ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την τοπική ομάδα.

Η ισοπαλία αυτή χαρακτηρίζεται σημαντική από τους ερυθρόλευκους, αφού κατόρθωσαν απέναντι σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις και μέσα στην έδρα της να μην χάσουν. Ενα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει αρκετά στο ψυχολογικό κομμάτι και να δίνει ελπίδες στην ομάδα για καλύτερη συνέχεια. Αυτό ανέφερε και ο πρόεδρος της Καλαματιανής ομάδας Θανάσης Γκούζος με δηλώσεις του στο “Notosport”: “Ηταν θετικό αποτέλεσμα, αλλά μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, προηγηθήκαμε στο σκορ. Ο αντίπαλος με αυτογκόλ έφτασε στην ισοφάριση και είναι η τρίτη φορά, που από δικό μας παίκτη σκοράρει η αντίπαλη ομάδα. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια γιατί καταφέραμε να πάρουμε βαθμό απέναντι σε μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας”.

Ο έμπειρος παράγοντας στη συνέχεια των δηλώσεων του παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα καταφέρει να μείνει στην Α’ κατηγορία. “Είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα κινδυνεύσουμε. Μπορούμε αρχικά να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και από εκεί και μετά να πετύχουμε την παραμονή μας στην κατηγορία”.

Αψογη ήταν η φιλοξενία, που παρείχε η ομάδα της Ανδρούσας στον Ολυμπιακό κάτι που αναγνώρισαν όσοι από τους παράγοντες, έδωσαν το παρών στο γήπεδο, καθώς και τα μέλη της αποστολής. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο κ. Γκούζος μας είπε: “Η ομάδα είχε αρκετά καλή φιλοξενία και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Ανδρούσας γι’ αυτό. Θα φροντίζουμε στο παιχνίδι του β’ γύρου να τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία”.

Τέταρτο γκολ ο Ν. Μάλαμας

Ενα αξιοσημείωτο γεγονός για την Καλαματιανή ομάδα είναι πως το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να σκοράρει ο νεαρός Νίκος Μάλαμας και να βοηθάει σημαντικά την ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε όσα ματς έχει πετύχει γκολ ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει, ενώ ο ίδιος με το γκολ στην Ανδρούσα έφτασε τα 4, ενώ και αγωνιστικά έχει ανέβει και δείχνει ικανός να βοηθήσει όσο μπορεί από την πλευρά του, ώστε η ομάδα να υλοποιήσει το στόχο της παραμονής.

Το παιχνίδι στην Ανδρούσα ανήκει στο παρελθόν και ήδη στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για το επόμενο που είναι εντός έδρας με τον συνονόματο της Ανάληψης, την ερχόμενη Κυριακή στην Καλαμάτας.

Το θετικό για τον προπονητή Γιώργο Γρηγορόπουλο, είναι ότι η ομάδα δεν έχει απουσίες από τραυματισμούς ή τιμωρίες και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.