Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2019 13:01

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πάει για 6 Μαρτίου ο τελικός με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πάει για 6 Μαρτίου ο τελικός με Καλαμάτα

 

Μία εβδομάδα αργότερα απ’ ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί, θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμάτας και τη “Μαύρη Θύελλα”.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν στην αλλαγή της ημερομηνίας και έτσι αντί για τις 27 Φεβρουαρίου, θα παίξουν όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Χθες το βράδυ επρόκειτο να υπάρξει συνάντηση των διοικήσεων των δύο ομάδων με τους ανθρώπους της ΕΠΣΜ, ώστε να καθοριστούν οι λεπτομέρειες του τελικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η “Μαύρη Θύελλα” δεν επιθυμεί να γίνει ο τελικός στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης, αλλά στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Με απουσίες και στη Μεσσήνη

Στις επιτυχίες επέστρεψε το Σάββατο στο πρωτάθλημα ο Απόλλωνας, επικρατώντας με 1-0 της Ανδρούσας.

Η καλαματιανή ομάδα μετέβη στην Ανδρούσα με 11 παίκτες λόγω των πολλών απουσιών, αλλά κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και να διατηρηθεί στο -7 από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Α.Ο. Διαβολιτσίου. Ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί εκ νέου εκτός έδρας στην 20η αγωνιστική, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Εκτός πλάνων για το ματς στη Μεσσήνη παραμένουν οι Τσουλάκος, Μπαχράμης, Λούτα και οι εδώ και καιρό τραυματίες Σπανός και Μανωλόπουλος. Αντίθετα επιστρέφει ο Στραβάκος που ήταν άρρωστος.