Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 18:40

Με ήττα, 2-1 από το Μεσολόγγι, ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Εθνικός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα από την πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου ομίλου, το Μεσολόγγι 2008, με 2-1 γνώρισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Ασπροχώματος ο Εθνικός Καλαμάτας.

Παρά την ήττα η Καλαματιανή ομάδα, έχει εδώ και καιρό ανανεώσει την παραμονή της στη Β’ εθνική, υλοποιώντας τον βασικό της στόχο για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Από εκεί και πέρα κατάφερε να πραγματοποιήσει και άλλους δύο στόχους, ο ένας ήταν η συμμετοχή όλων των αθλητριών στα παιχνίδια και ο άλλος να αγωνιστούν και να πάρουν εμπειρίες και οι νεότερες αθλήτριες που διαθέτει στις τάξεις της.

Σε ότι αφορά τη χθεσινή αναμέτρηση ο Εθνικός, που παρατάχθηκε χωρίς τις Τσακάκου, Κόντη (δύο σημαντικές απουσίες), έκανε το καλύτερο που μπορούσε βάζοντας δύσκολα στην πρωτοπόρο του ομίλου, η οποία κατάφερε να προηγηθεί στο 22’ και στο 73’.Στο 85’ η Βουτσά με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 1-2, ενώ στο 90’ η Λ. Γιαννοπούλου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αντίπαλο της, όμως ο διαιτητής Παναγάκος θεώρησε ότι δεν υπήρξε παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παναγάκος με βοηθούς τους Σόβολο και Ισάκοβ από την ΕΠΣ Λακωνίας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιγάρου, Βουτσά, Φιλανδριανού, Λ. Γιαννοπούλου, Πουλακίδα, Δημητρακοπούλου, Παναγιωτακοπούλου, Ελευθεράκη (85’ Μυκονιωτάκου), Σπηλιωπούλου, Σακκά (89’ Βασίλοβιτς), Λεμπέση (46’ Καλύβα, 78’ Καπετανάκη).

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη (83’ Μπενάρδη), Κ. Παπαδημητρίου (85’ Τρομπούκη), Τζουμερκιώτη, Φ. Παπαδημητρίου, Ευθυμίου, Βάτσικα (84’ Τσώλου), Γιαννακά, Φουντούλη (55’ Παπαδογεώργου), Μαρκουτσά, Γατσούλια.