Πέμπτη, 02 Μάιος 2019 13:41

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ματς - πρόκληση με Α.Ο. Διαβολιτσίου

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ματς - πρόκληση με Α.Ο. Διαβολιτσίου

Το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν θα δώσει την Κυριακή ο Τσικλητήρας Πύλου, με αντίπαλο τον βέβαιο πρωταθλητή στην Α' τοπική και αήττητο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Οι γηπεδούχοι αγνοούν την ήττα από το Γενάρη και θέλουν αφενός να διατηρήσουν αυτό το σερί και αφετέρου να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα νικήσει φέτος τον ΑΟΔ. Πρόκειται σίγουρα για ένα ματς - πρόκληση για τον Τσικλητήρα, που στο δεύτερο γύρο έχει χάσει μόνο από την Εράνη και σε 12 αναμετρήσεις στο διάστημα αυτό, μετρά 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει κρατήσει μάλιστα το μηδέν στην άμυνα, αλλά κόντρα στον Απόλλωνα δεν σκόραρε και έτσι με το 0-0 υποχώρησε στην 3η θέση της Α' τοπικής.

Μετά το Διαβολίτσι, η ομάδα της Πύλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανδρούσα και τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Κάλεσμα Αργυρόπουλου στον κόσμο

Θεωρητικά λοιπόν το κυριακάτικο είναι το πιο δύσκολο ματς μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και ο Γιώργος Αργυρόπουλος με δηλώσεις του στην "Ελευθερία" καλεί τον κόσμο να δώσει το "παρών".

"Θέλω να συγχαρώ το Διαβολίτσι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι, χωρίς άγχος και να συνεχίσουμε το σερί. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και καλούμε τον κόσμο της Πύλου να βρεθεί στο πλευρό μας σε αυτό το πολύ δύσκολο ματς"., λέει ο Γ. Αργυρόπουλος.

Το θετικό για τον προπονητή του Τσικλητήρα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών. Θα απουσιάσει μόνο ο Ανδρώνης για επαγγελματικούς λόγους.