Δευτέρα, 06 Μάιος 2019 17:58

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-2: Διπλό με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

 

Με ανατροπή στο σκορ η Α.Ε. Μάνης επικράτησε χθες το απόγευμα στην Ανδρούσα, της τοπικής ομάδας με 2-1.Μάλιστα με αυτή τη νίκη πέρασε τη χθεσινή αντίπαλο της στη βαθμολογία και την άφησε πίσω της με δύο πόντους λιγότερους.

Η Α.Ε.Μ. πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι μακριά από την έδρα της με τον Παναγιώτη Δρούγα στον πάγκο της και θα μπορούσε αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια να έχει επικρατήσει με μεγαλύτερο σκορ, καθώς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και να σκοράρουν από το πρώτο μέρος, όπου είχαν 4-5 αξιόλογες φάσεις. Πέρα από τους τρεις πόντους, στα θετικά καταγράφεται και το ότι η ομάδα χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα τέσσερις 16χρονους. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν τον αγώνα οι Πέτρος Σπυρέας και Γιάννης Μιχαλέας και στη συνέχεια μπήκαν στον αγώνα ως αλλαγή οι Κλάϊντι Κανανάι και Κλεάνθης Σπυρέας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν το υπέρ του αποτέλεσμα, παρότι είχαν ευκαιρίες για να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ενα λεπτό σιγή για Θεοδωρακάκη

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων σχημάτισαν κύκλο στο κέντρο του γηπέδου και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Θεοδωρακάκη, που ανήμερα το Πάσχα, έχασε τη ζωή του στο σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας. Ο αδικοχαμένος Κ. Θεοδωρακάκης την περσινή σεζόν είχε διατελέσει γενικός γραμματέας στην ομάδα της Ανδρούσας και τη φετινή περίοδο ήταν κοντά στην ομάδα και βοηθούσε όσο μπορούσε. Επίσης οι παίκτες της Ανδρούσας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ ο Χαρμπίλας αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στο γιο του Κώστα Θεοδωρακάκη, Νεκτάριο που είναι τερματοφύλακας στους "κυανόλευκους".

Τα γκολ

Η Ανδρούσα προηγήθηκε στο 30’ με μακρινό σουτ του Χαρμπίλα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο β’ μέρος και σε διάστημα 5 λεπτών. Συγκεκριμένα στο 70’ μετά από προσπάθεια του Π. Σπυρέα και σέντρα στην περιοχή ο Ι. Χελάς με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 75’ ο Ι. Χελάς με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στο κάθετο και στην συνέχεια ο Μουστάκας με κεφαλιά από κοντά πέτυχε το τελικό 1-2.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γκούνης, Κακογιαννης, Γ. Καλογερόπουλος (79’ Τριανταφυλλίδης), Ιμεράσι, Μπάλλας, Τσώνης, Αντ. Καλογερόπουλος, Θεοδοσόπουλος (80’ Κουρέτας), Αναγνωστόπουλος (73’ Διαμαντής), Χαρμπίλας (68’ Κάλλας).

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Λίβας, Χατζηπαναγιώτης, Π. Σπυρέας, Πετριτάι, Βαβαρούτσος, Δουρούμης, Φετάχου (82’ Κανανάι), Μουστάκας, Ι. Χελάς, Ασημακόπουλος (46’ Κ. Πουλάκος), Μιχαλέας (60’ Κλ. Σπυρέας).