Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 13:46

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 5-0: Πέμπτη διαδοχική νίκη για τους πρωταθλητές

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 5-0: Πέμπτη διαδοχική νίκη για τους πρωταθλητές

 

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’’ τοπικής ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Οι πρωτοπόροι νίκησαν με 5-0 τη Σπερχογεία και πανηγύρισαν την 24η νίκη σε 29 αγωνιστικές, αλλά και πέμπτη συνεχόμενη, μετά από αυτές με Θουρία, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Μάνη και Τσικλητήρα.

Πλέον μένει ένα ακόμα ματς, με την Ομόνοια στην Καλαμάτα, ώστε να κατακτήσουν αήττητοι τον τίτλο.

Οι βέβαιοι πρωταθλητές Μεσσηνίας “καθάρισαν” τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχαν τρία γκολ.

Ο Κουλόπουλος στο 30’ έκανε το 10, ο Γεωργιόπουλος στο 35’ το 2-0 και στο 40’ ο Κουλόπουλος και πάλι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Σπερχογεία φάνηκε επιθετικά μόνο σε μια φάση μετά το 1-0, όταν ο Κωστόπουλος δεν βρήκε την μπάλα μπροστά στην εστία σε γύρισμα του Κοτσιλιέρη.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν πάντως με πολλές απουσίες, αφού πέρα από τους παίκτες που λείπουν εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού, δεν έπαιξαν και οι Καραγιάννης, Κουτσουρόπουλος, Φιλίππου.

Ετσι ο ΑΟΔ είχε εύκολο απόγευμα και στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε δύο ακόμα φορές με τον Ζάκκα που ήρθε από τον πάγκο.

Στο 60’ ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με κοντινό σουτ σημείωσε το 4-0 και στο 70’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Γαλακούτη.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος (75’ Παντελής), Μπαστακός, Μπαλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Λιόλιος (50’ Εμμανουήλ), Πιτσιλής (50’ Κρεμμύδας), Τζανετέας, Π. Σουλαντίκας (50’ Ζάκκας), Σταματελόπουλος, Τσουκαλάς, Κουλόπουλος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Κουμπανάκης (65’ Γιακουμής), Ευθ. Δωδεκάτος, Παπαγιαννόπουλος, Δικαίος, Πετράκος, Ηρ. Καραχάλιος, Κοτσιλιέρης, Οικονομόπουλος, Κωστόπουλος, Δημητρίου.

Ολοι στο γήπεδο την Τετάρτη

για τη “Μαύρη Θύελλα”

Η Καλαμάτα θα διεκδικήσει μεθαύριο την άνοδο στη Football League και ο Κώστας Παλαμάρας που έχει φορέσει τη φανέλα της, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μπαράζ με το Διαγόρα. Ο τεχνικός του Διαβολιτσίου θα βρεθεί την Τετάρτη στο γήπεδο του Μεσσηνιακού μαζί με τους παίκτες του και σήμερα μάλιστα ο ΑΟΔ θα αγοράσει 25 εισιτήρια.