Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 11:20

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Παρελθόν ο Μαστορέας από την τεχνική ηγεσία

Γράφτηκε από τον

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, καθώς την Τρίτη το βράδυ λύθηκε η συνεργασία με τον τεχνικό των μικτών ομάδων του Νομού μας Ηλία Μαστορέα.

Ο ικανός τεχνικός με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο “Facebook” γνωστοποίησε ότι συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ενωσης, οι οποίοι και του ανακοίνωσαν το “διαζύγιο”.

Ο διάδοχός θα γίνει γνωστός μέσα στον Ιούνιο. Ηδη πάντως έχουν ξεκινήσει τα ραντεβού με τους υποψήφιους τεχνικούς.

Τι λέει ο ικανός τεχνικός στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

Ο νέος προπονητής καλείται να οδηγήσει τις μικτές στο δρόμο των επιτυχιών, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ηλ. Μαστορέα που ανέλαβε τα ηνία το Σεπτέμβριο του 2016. Ο πρώην πια προπονητής των μικτών ομάδων δεν έκρυβε τα συναισθήματά του στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του., που είναι το εξής:

“ Μικτή Μεσσηνίας, έφτασε η στιγμή του αποχωρισμού...

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ… Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016. «Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινά στην προπονητική μου πορεία, αυτή τη φορά σαν προπονητής στις μικτές ομάδες παίδων και νέων του νόμου μας. Τα παιδιά μας είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε, σε συνδυασμό με το πιο όμορφο και συναρπαστικό άθλημα, είναι το καλύτερο που μπορούσε να μου τύχει... Καλή ποδοσφαιρική σεζόν εύχομαι, μακρυά από τραυματισμούς σε όλους τους ποδοσφαιριστές...»

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ… Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ολα τα όμορφα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή. Ετσι, τελειώνει σήμερα και η συνεργασία μου με την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Μετά από συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο και τον υπεύθυνο των μικτών ομάδων, μου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣΜ, γιατί μου έκανε την τιμή να βρίσκομαι στην πιο σημαντική θέση που θα μπορούσα να έχω. Γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να γεμίσω με εμπειρίες και έντονα συναισθήματα. Υπήρξαν στιγμές περηφάνειας για τις επιτυχίες, αλλά και αυτοκριτικής τις δύσκολες στιγμές, τα οποία θα με συντροφεύουν και θα με οδηγούν στα μελλοντικά μου βήματα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τους συνεργάτες μου, τόσο στα γραφεία όσο και στο γήπεδο…Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΠΑΙΔΙΑ για όσα με έμαθαν, και πιστέψτε με ήταν πάρα πολλά. Ένα τεράστιο συγνώμη σε αυτά που στεναχώρησα…Θέλω να ξέρετε ότι νιώθω πολύ τυχερός που σας γνώρισα, θα είμαι δίπλα σας για ό,τι με χρειαστείτε…Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες και στους προπονητές τους για την συνεργασία μας. Τέλος ένα ευχαριστώ στους γονείς για την υπομονή και την εμπιστοσύνη τους. Θα θυμάμαι τα τρία αυτά χρόνια με αγάπη και νοσταλγία γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να ξεχαστούν!!! Στο επανιδείν…”.