Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2019 14:09

Σ.Δ.Π. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σήμερα η καθιερωμένη γιορτή για την ολοκλήρωση της σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Με την καθιερωμένη γιορτή, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 8.30 το βράδυ, στον περιβάλλοντα χώρο του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, δίπλα από τα γραφεία του, ο Σ.Δ.Π.Μ. θα ολοκληρώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση του τοπικού συνδέσμου, διοργανώνει την τελετή λήξης για τα μέλη του, τους εν ενεργεία και μη διαιτητές, αλλά και τους παρατηρητές διαιτησίας.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει μπουφές με διάφορα εδέσματα και γλυκίσματα, καθώς επίσης αναψυκτικά και ποτά ώστε να κλείσει όμορφα η σεζόν

Η εκδρομή σε Ναύπλιο – Τολό

Η τελευταία εκδήλωση των διαιτητών για την φετινή χρονιά περιλαμβάνει εκδρομή σε Ναύπλιο και Τολό την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου.

Η σχετική ανακοίνωση για την εκδρομή αναφέρει: “Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 30-06-2019 σε Ναύπλιο – Τολό.

Αναχώρηση το πρωί στις 08:00 από τα γραφεία του Σ.Δ.Π.Μ. στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, (το προκαθορισμένο σημείο) με ενδιάμεση στάση για το Τολό του νομού Αργολίδας το οποίο είναι κτισμένο κατά μήκος μιας μεγάλης παραλίας στις ακτές του Αργολικού Κόλπου. Το Τολό γνωρίζει σημαντική τουριστική ανάπτυξη εκμεταλλευόμενο την μεγάλη παραλία που διαθέτει και την κοντινή απόσταση που το χωρίζει από το Ναύπλιο από το οποίο απέχει 8χλμ. Παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα θα απολαύσουμε το καφέ μας στο γραφικό Ναύπλιο το οποίο πάντα γοητεύει τους επισκέπτες της. Πληροφορίες: Γεωργιόπουλοs Γιώργος τηλ.: 6937421645”.