Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 18:56

ΦΙΛΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Νίκη του Πανθουριακού επί των Πρασίνων Πουλιών

Γράφτηκε από τον

Η ακαδημία του Πανθουριακού ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με φιλικό που έδωσε η ομάδα Κ14 με την αντίστοιχη των Πρασίνων Πουλιών/ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι αυτό προηγήθηκε του φιλικού αγώνα των Παλαιμάχων του Πανθουριακού και των φίλων του προέδρου Αγαθοκλή Χριστόπουλου.

Η ομάδα Κ14 του Πανθουριακού, που είχε στη σύνθεση της και κάποια παιδιά της ακαδημίας της Καλαμάτας, νίκησε 2-1 την αντίστοιχη ομάδα των Πρασίνων Πουλιών/ΠΑΟΚ. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν ο Βλάχος στο 7’ με πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 23’ ο Ζαχαράκης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή αξιοποιώντας τη σέντρα του Φαββατά. Νωρίτερα στο 18’ είχε ισοφαρίσει ο Γεωργόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Την ευκαιρία για να πετύχει και τρίτο γκολ για την ομάδα της Θουρίας είχε ο Φαββατάς, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι προπονητές του Πανθουριακού Γιώργος Βλάχος και Βαγγέλης Κουρεντζής χρησιμοποίησαν στην αρχική 11άδα τους Γιώργο Κουρεντζή, Ντίνο Παπαδόπουλο, Κώστα Παπαγεωργακόπουλο, Οδυσσέα Ψαρρέα, Νίκο Παυλή, Τάσο Κοτσιλιέρη, Αγγελο Πάπα, Φώτη Φαββατά, Δημήτρη Ζαχαράκη, Ευθύμη Βλάχο, Βαλάντη Ρούπα. Επαιξαν και οι Μένης Δημόπουλος, Σταύρος Μπάκας, Χρήστος Βοβόλης, Κάρολος Δημόπουλος.

Ο Αντώνης Μαυρέας για τα Πράσινα Πουλιά/ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε στην αρχική 11άδα τους Αλέξανδρο Ντερβίση, Ηλία Κεράνη, Σεμπάστιαν Ντερβίση, Ντάνι Κούκα, Αρη Καρλή, Αγγελο Ελέζι, Δημήτρη Γεωργόπουλο, Χρήστο Καραμπίνη, Ντένι Αμπντούλ, Γιώργο Σπυρόπουλο, Μηνά Αραπάκη. Επαιξαν και οι Γιάννης Τομάζος, Βαγγέλης Νοτόπουλος, Νίκος Καραμπίνης, Ματέο Μούτζα.

* Στο τέλος του αγώνα, οι νεαροί αθλητές των δύο ομάδων γεύτηκαν τα σουβλάκια, καθώς και αναψυκτικά που τους προσέφερε η διοίκηση του Πανθουριακού. Χρέη ψήστη είχε αναλάβει ο γενικός αρχηγός της Σπερχογείας Φώτης Γιακουμής.