Σάββατο, 13 Ιούλιος 2019 12:04

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Τριπλή ενίσχυση με ντόπιους παίκτες - Πήρε Παπαγιαννόπουλο, Καλογερόπουλο και Μεμά

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Τριπλή ενίσχυση με ντόπιους παίκτες - Πήρε Παπαγιαννόπουλο, Καλογερόπουλο και Μεμά

 

 

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση είχαμε χθες στον Α.Ο. Διαβολιτσίου με νεαρούς παίκτες από τη Μεσσηνιακή αγορά...

Η νεοφώτιστη στη Γ’ εθνική κατηγορία ομάδα απέκτησε τον 16χρονο μέσο Παναγιώτη Παπαγιαννόπουλο από την Σπερχογεία (κεντρική φωτό), τον 18χρονο μέσο Νίκο Μεμά που έπαιζε στην Κ19 του Ατρόμητου Αθηνών και παλιότερα ήταν στον Τσικλητήρα Πύλου και τον 18χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Καλογερόπουλο από τα Πράσινα Πουλια (φωτό κάτω).

Ο τελευταίος είχε δοθεί την περσινή σεζόν δανεικός στον Παναρκαδικό και είχε πολλές συμμετοχές με την ομάδα της Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Και οι τρεις παίκτες είναι νεαροί σε ηλικία, με ταλέντο, θεωρούνται εξελίξιμοι και η ομάδα του Διαβολιτσίου θέλει αφενός να την βοηθήσουν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και αφετέρου να επενδύσει πάνω τους.

Ετσι ο ΑΟΔ έφτασε τις τέσσερις μεταγραφές, αφού είχε προηγηθεί η απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Αγγελου Γεωργιόπουλου.

Φυσικά οι διοικούντες του Διαβολιτσίου έχουν επαφές και με πιο έμπειρους παίκτες, τόσο από τη Μεσσηνία όσο και εκτός νομού.

Στόχος είναι να στελεχωθεί το ρόστερ από έμπειρους παίκτες σε κάθε θέση, δεν είναι όμως διατεθειμένοι να ξεφύγουν αρκετά από την οικονομική πολιτική που έχουν πει πως θα εφαρμόσουν.

Αποχώρησαν 4 ποδοσφαιριστές

Εκτός από μεταγραφές η χθεσινή ημέρα είχε και αποχωρήσεις από την ομάδα του Διαβολιτσίου. Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν οι Κώστας Κανελλόπουλος, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Αρτέμης Παλιάς και Νίκος Εμμανουήλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο. Διαβολιτσίου αναφέρει:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Κώστα Κανελλόπουλο και Διονύση Γεωργιόπουλο, οι οποίοι και επιστρέφουν στην ομάδα του Π Σ «Η Καλαμάτα» από όπου μας παραχωρήθηκαν για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 με τη μορφή του δανεισμού.
Επίσης, ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αρτέμη Παλλιά και Νίκο Εμμανουήλ.
Νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε το κάθε ένα από τα τέσσερα αυτά παιδιά ,ξεχωριστά, γιατί συνέβαλαν σημαντικά στο να κατακτήσει η ομάδα μας το Πρωτάθλημα Μεσσηνίας για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Όλοι τους ήταν άψογοι στις υποχρεώσεις τους, υπεύθυνοι αθλητές, εξαιρετικοί χαρακτήρες και έτσι μας χάρισαν πολύ μεγάλες επιτυχίες.
Η παρακαταθήκη που κρατάμε ως ομάδα με τα παιδιά αυτά δεν είναι μόνο οι επιτυχίες, αλλά και μια αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην αθλητική.
Ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν”.

Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους και για τη νέα σεζόν οι Φώτης Μπαλόπουλος, Σωκράτης Τσουκαλάς, Δημήτρης Πιτσιλής, Αγγελος Μπαστακός, Αρης Σταματελόπουλος και Νίκος Λιόλιος.

Επίσης η διοίκηση του Διαβολιτσίου έχει επαφές για να κλείσει και τον γυμναστή της ομάδας, που συνάμα θα είναι και βοηθός του προπονητή Κώστα Παλαμάρα.