Σάββατο, 13 Ιούλιος 2019 17:31

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Ξεκίνησαν επαφές για προπονητή και παίκτες

Γράφτηκε από τον

 

Σε δύο μέτωπα έχουν στρέψει τα μέλη της διοίκησης του Απόλλωνα Πεταλιδίου το ενδιαφέρον τους αυτή την περίοδο.

Το πρώτο έχει να κάνει με την πρόσληψη προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα την προσεχή αγωνιστική περίοδο και στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Στο θέμα του προπονητή έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις με κάποιους και στον Απόλλωνα ευελπιστούν ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κλείσει το θέμα.

Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές με τερματοφύλακες, που έχει ανάγκη η ομάδα σε αυτή τη θέση, ενώ θα γίνουν κινήσεις για μεσοεπιθετικό.

Παράλληλα προχωρούν και οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό για να ανανεώσουν όλοι οι παίκτες, ενώ όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο θα προωθηθούν και κάποιοι νεαροί από την παιδική ομάδα.

Εκτός από τα παραπάνω θέματα, η διοίκηση έχει προγραμματίσει για αύριο Κυριακή τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης, όπου τα κυριότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.

Δεν αποκλείεται το γεγονός αν υπάρξει απαρτία να πραγματοποιηθούν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη καινούργιου διοικητικού συμβουλίου. Αν δεν έχει απαρτία, το θέμα των εκλογών θα μετατεθεί για την ίδια ώρα την επόμενη Κυριακή, με όσα μέλη δώσουν το παρών. Η αυριανή γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην δημαρχείου στις 7 το απόγευμα. Ο νυν πρόεδρος Μιχάλης Αυγουλέας (φωτό), μαζί με τους συνεργάτες του, τρέχουν αυτή την περίοδο για να τακτοποιήσουν όλα τα θέματα της ομάδας και σε περίπτωση που βρεθούν άτομα για να μπουν στη διοίκηση σκέφτεται μέχρι και την αποχώρηση, μετά από πολλά χρόνια ενεργής ενασχόλησης με την ομάδα.

Οπως μας είπε: “Αν υπάρξει άτομα και εγγυηθούν την ομαλή λειτουργία της ομάδας θα αποχωρήσουμε”.