Τρίτη, 16 Ιούλιος 2019 14:59

ΜΕΘΩΝΗ: Επιστροφή Μίντζηρα μετά από 7 χρόνια!

Γράφτηκε από τον

Ξεκίνημα στις μεταγραφές για τη Μεθώνη με έναν παλιό γνώριμο να φορά και πάλι τα “βυσσινί”.

Ο λόγος για τον Φώτη Μίντζηρα που μετά από 7 χρόνια επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του, για να την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Ο 40χρονος γκολκίπερ αποχώρησε από την Μεθώνη το καλοκαίρι του 2012 για τον γειτονικό Τσικλητήρα Πύλου,

με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής το 2016, όντας βασικός και μετέπειτα στα μπαράζ ανόδου όπου ήρθε η άνοδος στη Γ’ εθνική.

Ο Μίντζηρας έμεινε για ένα εξάμηνο την επόμενη σεζόν όταν ο Τσικλητήρας έπαιξε στην τρίτη κατηγορία και τον Ιανουάριο του 2017 πήρε μεταγραφή στον Παπαφλέσσα Χώρας, με τον οποίο αγωνίστηκε δυόμιση χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ μετά από 7 χρόνια λοιπόν επιστρέφει στη Μεθώνη, για να υπερασπιστεί την εστία της στην πρώτη κατηγορία.

“Ανακοινώνουμε την επιστροφή του Φώτη Μίντζηρα... Ενα παιδί δικό μας, το οποίο θα μας βοηθήσει στη συνέχεια με την εμπειρία του, αλλά και το σπουδαίο πάθος του”, αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Ο. Μεθώνης.

Να θυμίσουμε πως στον πάγκο των “βυσσινί” συνεχίζει ο Βασίλης Κοσυφολόγος, ενώ πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του ο έμπειρος μέσος Στέλιος Ηλιόπουλος.