Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019 15:08

Τσιγαρίδης και Δημητρίου στην ομάδα Κ19 της ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

Με την συμμετοχή δύο Μεσσήνιων παικτών ξεκίνησε προετοιμασία η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της Καλαμάτας Πάρη Τσιγαρίδη (τέταρτος από αριστερά στην κάτω σειρά στη φωτό) και τον πρώην παίκτη της Ομόνοιας Παναγιώτη Δημητρίου (πρώτος από δεξιά στην κάτω σειρά) που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας Κ19 εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 που έγινε υπό την καθοδήγηση των προπονητών Γιώργου Αλεξόπουλου και Ηλία Καλοπήτα και την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκου Κωστένογλου.

Στην πρώτη προπόνηση έλαβαν μέρος οι ποδοσφαιριστές Καλούδης, Θεοχάρης, Κώτσιος, Γκέγκα, Τζιάτζιος, Ποζατζίδης, Καραβίδας, Αρβανίτης, Μαντζουρανάκης, Λιωνής, Λουκάς, Τσαρούχας, Πανταζέλος, Δημητρίου, Τσέλιος, Κορομηλάς, Κάτσικας, Μαχαίρας, Μάρκου, Κοσίδης, Τσιγαρίδης, Χριστόπουλος, Πατρινός.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στα Σπάτα μέχρι το τέλος του μήνα και θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι στο διάστημα 1-13 Αυγούστου. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν πέντε φιλικοί αγώνες:

Με την Κ19 του Πανιωνίου στα Σπάτα στις 27/7, με την Κ19 του Παναθηναϊκού στην Παιανία στις 31/7, με τον ΑΟ Ποταμιά (Πρωταθλήτρια Ευρυτανίας) στο Καρπενήσι στις 7/8 με τον Πλατανιά στο Καρπενήσι στις 11/8 και με στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο στις 17/8.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν το σαββατοκύριακο 24-25 Αυγούστου με αντίπαλο τον ΑΟ Ξάνθη στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος Super League 2019-20.